William og Kate med personlig hilsen: - Vi er dypt rørt

(VG Nett) Det vordende brudeparet takker folket og støttetspillerne dagen før den store dagen.

Artikkelen er over åtte år gammel

Bryllupets offisielle hjemmeside

I en kunngjøring i det offisielle programmet skriver prins William (28) og Kate (29) at de gleder seg over den enorme responsen fra folket.

«Vi er begge så henrykt over at dere ønsker å ta del i feiringen sammen med oss på det vi håper skal bli en av de lykkeligste dagene i livet vårt», lyder det fra brudeparet ifølge Sky News .

De fortsetter:

«Den støtten som har blitt gitt oss av så mange siden forlovelsen vår, har vært utrolig rørende, og vi er begge veldig beveget. Vi vil benytte denne anledningen til å takke alle for vennligheten», heter det videre i kunngjøringen, som er den første offisielle fra paret på lenge.

LES OGSÅ: Er bryllupsløftet avslørt?

Paret presiserer i kunngjøringen at bryllupsseremonien vil bli «erkebritisk», med innslag av mye klassisk musikk.

Nettsidene til det offisielle programmet er ennå ikke oppdatert med de ferske uttalelsene fra prinsen og hans kommende brud.

Mediesirkus

I morgen skal hele verden følge med når de to gir hverandre sitt ja i Westminster Abbey. Det er duket for en av tidenes største mediebegivenheter. Seremonien sendes live i alle kanaler, også på VGTV.

VGs bryllupskommentator Elisabeth Skarbsø Moen melder om et London i tung bryllupsrus, som er svært begeistret for uttalelsen til William og Kate.

- Tatt helt av

- Nå har det virkelig tatt helt av her, bare sammenlignet med i går er stemningen merkbart høyere, sier Skarsbø Moen og fortsetter:

- Utenfor kirken er det nå helt stappfullt med folk som har sovet utenfor for å sikre seg en plass i køen. Royalister og fans sitter pyntet med hatter og har bilder av paret. Folk er iført patriotiske farger over alt. Til og med dronning Elizabeth var iført patriotiske farger under et oppdrag i går.

Nytt bilde

Når Kate føres opp kirkegulvet av sin far Michael Middleton før vielsen, blir det til tonene fra «I was glad» av Sir Charles Hubert Hastings Parry.

Dagen før den store dagen er det også offentliggjort et nytt bilde av det vordende brudeparet. Det er kjendisfotograf Mario Testino som har tatt sort-hvitt-bildet. Testino har også tidligere tatt offisielle bilder av prinsen og kjæresten.

Artikkelen fortsetter under artikkelen.

RØDT ØYE: Prins Charles med vondt øye - to dager før vielsen. Foto: Pa

Charles sliter med øyet

Den siste natten før vielsen skal Kate tilbringe på Goring Hotel. Se bilder fra luksussuiten i Daily Mail .

Kate skal i sine bryllupsløfter ikke uttale standardfrasen om at hun vil «obey» ektemannen. I stedet skal brudens løfter inneholde ord som «love» og «comfort», skriver Sky News.

Britiske aviser trykker i dag bilder av prins Charles med blodskutt øye. Det er uvisst hva det røde øyet skyldes. Charles var uansett blid da han i går ble avbildet i forbindelse med generalprøven.

LES OGSÅ: Full fest på hjemmebane

VGTV: Se William og Kate på vei til generalprøve

VGTV: Elleville fans før bryllupet

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder