Feiret «Fanthomas» uten Christopher

LA BELLE SOLE (VG Nett) Jan Thomas (42) lot ektemannen Christopher Mørch Husby (20) bli hjemme med brukket nese, og feiret «Fanthomas» alene.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Torsdag kveld var kjendisene samlet på utestedet La Belle Sole i forbindelse med premierefesten til sesong to av den populære VGTV-serien.

VGTV:Se premiere-episoden av sesong to her!

I tillegg til skaperne Anders Bye og Jesper Sundnes var Sigrid Bonde Tusvik, Christian Ingebrigtsen, Negar Khan, Petter Pilgaard, Marianne Aulie og Aune Sand blant kjendisene som kastet glans over festen.

VGTV:Se fra «Fanthomas»-premierefesten her!

- Tamponger i nesa

Jan Thomas var også til stede, men han ankom uten ektemannen Christopher - som lå hjemme etter en neseoperasjon torsdag.

KOM ALENE: Jan Thomas kom uten ektemannen Christopher Mørch Husby på kveldens «Fanthomas»-fest. Her er de to sammen på Folketeatret tidligere i år. Foto: Sara Johannessen/VG

- Akkurat nå ligger han hjemme med tamponger i nesen, forteller Jan Thomas til VG Nett.

Han sier at alt står bra til med ektemannen.

- Det er ikke noe kosmetisk operasjon. Christopher har brukket nesen tre ganger før, og det gjør at han har hatt problemer med å puste med nesen. Det var det som ble rettet på nå, forklarer Jan Thomas.

Nettmøte: Fanthomas svarer leserne fredag.Send spørsmål klokken 13!

Sand hyllet Jan Thomas

Han sto på scenen sammen med Anders Bye da kveldens gjester fikk en sniktitt på de to første episodene av sesong to med «Fanthomas», og smilte og lo av parodiene.

Etterpå sto han selv for en av overraskelsene, da han sang en remiks av sin egen låt «Get up and dance» - til stor jubel fra de fremmøtte.

VG Nett-leser:«Dette er morsomt!»

I forrige måned feiret Aune Sand og Marianne Aulie åpningen av Galleri Sand i New York med storslagen fest. De deltok også på kveldens fest, sammen med Aunes sønn André.

- Jeg synes Jan Thomas er et nydelig eksempel på en gren som ikke vokser slik som alle andre. Det er slik det bør være, og det er noe av det jeg prøver å lære sønnen min. At det ikke er et mål å være som alle andre, sier Aune Sand til VG Nett.

Håper på «Fanthomas»-parodi

Sand forteller at han har sett alle episodene av den første sesongen av «Fanthomas». Og han innrømmer at han gjerne vil se seg selv parodiert i serien.

- Det hadde vært en ære å bli parodiert i «Fanthomas». Jeg er langt fra verdig til det nå, men i løpet av det neste året skal jeg stikke frem nesa mi så mye at det burde være et mål for meg å være med i sesong tre, sier Sand til VG Nett.

- Hvordan ville du ønsket å bli fremstilt som en superhelt?

- Da ville jeg vært et jern som jeg kunne fly på, og som gjorde at jeg kunne elske inn i evigheten på. Et sverd som symboliserer fornying av generasjoner, forteller Sand.

VGTV:Slik håper kjendisene å bli parodiert i «Fanthomas»

PS! Serien om Fanthomas ble en enorm suksess på VGTV da den startet opp og episodene hadde omkring 900.000 visninger hver. Totalt er episodene vist mer enn ni millioner ganger og Fanthomas vant også prisen for «Årets morsomste» under årets komiprisutdeling.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder