FRUSTRERTE: Marcia Cross, Eva Longoria, Teri Hatcher og Felicity Huffmann har blitt store stjerner i sine senere år gjennom serien «Frustrerte Fruer» - nå blir de tatt av skjermen etter åtte sesonger. Foto: wenn.com

Slutt for «Frustrerte Fruer» etter åtte sesonger

(VG Nett) Fruene på Wisteria Lane har fått nok enn grunn til å være frustrerte - nå er det klart at den åttende sesongen blir den siste for den populære tv-serien.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL


Det er offisielt - de frustrerte fruene fra forstaden Wisteria Lane blir ikke lenger å se på TV-skjermen når sesong åtte av «Frustrerte Fruer» er ferdig, bekrefter ABC.

Serien har hatt stor suksess siden den startet i 2004, med firkløveret Marcia Cross (49), Teri Hatcher (46), Felicity Huffman (48) og Eva Longoria (36) i hovedrollene. Seertallene sank imidlertid mot slutten, og nest siste sesong hadde «bare» 12 millioner seere - halvparten av hva den første sesongen hadde, ifølge analyseselskapet Nielsen, melder Hollywood Reporter.

Serieskaperen Marc Cherry har tidligere uttalt at han ville lage ni sesonger av komidramaet som utspiller seg i gaten Wisteria Lane. Han innrømmer at det var en vanskelig avgjørelse å sette sluttstrek for serien.

- Det eneste som er vanskeligere enn å skape et populært program er å vite når man skal ende det. Spesielt med en så fantastisk gjeng, sa han til Hollywood Reporter under en pressekonferanse på søndag.

LES OGSÅ: 15 Emmy-nominasjoner til «Frustrerte fruer»

GLAMORØSE: Felicity Huffman fikk Emmy-pris for sinn rolle i serien i 2005. Her sammen med de andre fruene Marcia Cross, Nicollette Sheridan, og Eva Longoria. Foto: AP

Cherry sier også at serien gir seg på topp når den nå avsluttes.

- Jeg har vært i denne bransjen i mange år, og har sett mange serier gå på overtid. Jeg vil ikke se det skje med «Frustrerte Fruer». Jeg vil at den skal ut med klasse, sa han.

Og mens dramatikken har nådd stadig nye høyder på TV-skjermen, har det også vært heftige krangler når kameraene har vært skrudd av.

Nicolette Sheridan, som spilte eiendomsmegleren Edie, saksøkte Marc Cherry og anklaget han for å ha slått henne i ansiktet under inspillingen, noe som gjorde medskuespiller Eva Longoria enda mer frustrert.

LES OGSÅ: Frustrerte Fruer-sjerne arrestert for fyllekjøring

Og når siste episode av tv-serien har gått, vil det nok bli mange frustrerte fruer verden over. De kan eventuelt følge rådet til tv-fruen Teri Hatcher selv, som mener fantastisk sex og sjokolade er beste medisin mot skikkelig frustrasjon.

LES FLERE NYHETER PÅ VG RAMPELYS HER

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder