NÅ OG FØR: Victoria Beckham på et bilde fra like før jul (t.v.) viser at stjernen har kvittet seg med sikikonattributtene. Bildet til høyre er fra 2009. Foto: Scanpix og Bulls

Victoria fjernet falske pupper

(VG Nett) Victoria Beckham (36) innrømmer å ha redusert frontpartiet betraktelig.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Moteikonet og eks-Spice Girls-stjernen skal ha bekreftet i et ferskt intervju med britiske Vogue at silikonimplantatene er fjernet. Brystreduksjonen er hett stoff i de fleste britiske nettmediene (se stor bildespesial i Daily Mail ).

- De er borte, skal Victoria ha svart når reporteren etterlyste det som ble omtalt som «rakettkanonene».

Ellers skal 36-åringen ha vært ordknapp når det gjelder brystpartiet, som det har vært spekulert heftig i den siste tiden. At Victoria har fått «ny» kropp etter å ha struttet med implantater i over ti år, har nemlig ikke gått pressen hus forbi.

Victoria har aldri likt å snakke om sine kunstige bryster, som skal ha vært justert i størrelse flere ganger siden 2000. Hun skal ifølge avisen The Mirror ha hatt størrelse dobbel D før hun nå valgte å fjernet innleggene.

Hvorfor Victoria har gått tilbake til sin naturlige bystestørrelse, sier hun ikke noe om.

Trendsetter

Den britiske 36-åringen, som er bosatt i Los Angeles med fotballektemannen David Beckham og parets tre sønner, har gjennom hele karrieren vært en trendsetter. Hun har med årene også etablert seg som en vel ansett designer.

De siste par årene har Victoria sett ut til å legge seg på et mer seriøst image enn før. Veskekolleksjonen som hun lanserte i høst, har slått godt an. Veskene er ennå ikke sluppet på markedet i USA, men nettsalget av to av modellene startet i julen. Begge ble utsolgt i rekordfart.

Les mer om Victorias design på minMote.no

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder