INGEN DANS I PENNSYLVANIA: Miss America Nina Davuluri måtte dra fra Pennsylvania uten å ha deltatt på skoleballet. Foto: AFP

INGEN DANS I PENNSYLVANIA: Miss America Nina Davuluri måtte dra fra Pennsylvania uten å ha deltatt på skoleballet. Foto: AFP

Ba om date med Miss America - utvist fra skolen

En gymnaselev fra Pennsylvania tok mot til seg og spurte Miss America om å være hans «date» på skoleballet. Det likte rektor dårlig.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Miss America Nina Davuluri (24) besøkte Central York High School i Pennsylvania og tok i mot spørsmål fra elevene. 18-årige Patrick Farves gjorde noe flere av hans medelever antakelig også hadde lyst til: Han spurte den 24-årige skjønnheten om hun ville være hans «date» på skoleballet.

Ikke nok med det, etter at spørsmålet var stilt reiste hans seg og gikk til podiet med en plastblomst for å sjarmere, skriver People.com.

Miss America lo av det hele, og elevene jublet, men det gjorde definitivt ikke skoleledelsen.

FLOTTEST I USA: Nina Davuluri ble kåret til Miss America i september i fjor. Foto: Wenn.com

Ifølge nettsiden hadde de hørt om 18-åringens plan på forhånd og advart ham mot å gjøre noe ut av det. Han ble straffet med en tre dagers utvisning fra skolen fordi han hadde brutt skolereglene.

Ps: Miss America var i utgangspunktet på gymnaset i Pennsylvania for å snakke om mangfold og viktigheten av kunnskap, teknologi, ingeniørvirksomhet og mattestudier.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder