PUPPEGLIPP: Pamela Anderson ga full pupp på catwalken i Paris fredag. Foto: Epa

Puppeglipp for Pamela

(VG Nett) Pamela Anderson hadde en klassisk puppeglipp da hun gikk på catwalken for designeren Vivienne Westwood i Paris.

  • Mari Ruus

Artikkelen er over 11 år gammel

Den barmfagre blondinen er den britiske designerens nye ansikt utad, og var naturligvis en av modellene da Vivienne Westwood viste sin nye kolleksjon på catwalken i Paris fredag.

Stort frontparti

Det designeren kanskje ikke tok med i beregningen, er at den tidligere Playboy-modellen er en god del bedre utrustet på frontpartiet enn modellene hun vanligvis bruker.

Under finalen på slutten gikk Pamela og Vivienne Westwood arm i arm ned catwalken, og Pamela var iført en lang sort kjole som totalt blottet hennes venstre pupp.

Dette er langt fra Pamela Andersons første puppeglipp. Det er bare noen måneder siden Pamela ved et uhell blottet hele bysten for familien Osbourne under en TV-innspilling.

Les mer:Ny puppeglipp for Pamela

Pamela Anderson gjør i år et lite comeback som modell. Dette er andre gang hun går på catwalken i år, hun gikk også modell under New York Fashion Week i februar. Da iført en gullfarget badedrakt med glitter og stjerner på.

Les mer:På catwalken i badedrakt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder