SNAKKER UT: Khloe Kardashian, her på et pressearrangement i januar 2016, stilte denne uken til intervju på «The Ellen Show» Foto: Richard Shotwell / TT / NTB Scanpix

Khloé Kardashian snakker om graviditeten

I sitt første intervju siden hun bekreftet graviditeten, forteller Khloé Kardashian hvorfor hun holdt det hemmelig så lenge.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL
les også

Khloe Kardashian er gravid

Det var på Ellen DeGeneres’ talkshow den yngste av Kardashian-søstrene åpnet opp om graviditeten. Amerikanske medier begynte å spekulere om Khloé Kardashian (33) var gravid allerede i september, men det var ikke før rett før jul hovedpersonen selv adresserte ryktene, og bekreftet at hun ventet barn med kjæresten, basketspilleren Tristan Thompson (26).

«Min største drøm har gått i oppfyllelse!» skrev hun da på Instagram.

Kardashian er nå seks måneder på vei, og da hun ble spurt om hvorfor hun holdt graviditeten for seg selv så lenge, svarte hun:

– Jeg ville bare gjøre noe eget og skrive noe som var ektefølt for meg. Jeg har ønsket meg et barn så lenge, og nå er det i mine øyne perfekt timing. Gud har alltid en plan. Jeg ville bare gjøre noe i mitt tempo og når jeg følte meg komfortabel med det.

Ifølge E! News forteller hun også til Ellen at hun er i god form, men har problemer med å puste – og ikke på grunn av det tettsittende antrekket hun stilte i på talkshowet.

– Det skyldes gåturen til stolen. Babyen trykker på alle organene mine, sier Kardashian.

Så langt vet paret ikke barnets kjønn, men hun forteller at de gjerne vil vite det før fødselen.

– Det er alt for mange overraskelser med hele greia, så jeg vil definitivt vite det!

Khloé og Tristan har vært kjærester i rundt halvannet år. Thompson har sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold. Khloé var tidligere gift med Lamar Odom (37), men ekteskapet var svært turbulent.

BASKETSTJERNE: Tristan Thompson avildet for Cleveland Cavaliers i september. Foto: Ron Schwane / TT / NTB Scanpix

De første ryktene rundt Khloés graviditet begynte å svirre få dager etter at ryktene om at lillesøster Kylie Jenner (20) angivelig venter sitt første barn med rappekjæresten Travis Scott (25) florerte i amerikanske medier. Jenner har så langt hverken bekreftet ryktene eller stilt opp på bilder med familien.

les også

Khloe Kardashian viser frem ny kjæreste

TMZ meldte tidligere i 2017 at storesøster Kim Kardashian West (36) og musikerektemannen Kanye West (40) bruker surrogatmor for å få hjelp til å sette sitt tredje barn til verden.

Fra før har Kourtney Kardashian (38) tre barn med sin eks-samboer Scott Disick (34). Broren Rob Kardashian (30) ble i fjor pappa for første gang, men det skandaleombruste forholdet til barnemoren Blac Chyna (29) er allerede over.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder