HBO slipper premieredatoen for «Game of Thrones»

Premieredatoen for den siste sesongen av den populære serien er klar.

I juli røpet HBO-programsjef, Casey Bloys, at den siste sesongen av «Game of Thrones» ville komme i første halvdel av 2019.

les også

Dødsfall, dop og utroskap: Slik gikk det med «Harry Potter»-stjernene

Pluss content

Mandag avslørte HBO premieredatoen for den åttende og siste sesongen av den populære serien, som har fått premieredato 14.april. I Norge vil premieren være klokken 3 natt til 15.april.

Har du ikke fått med deg serien? Les VGs «Game of Thrones» for dummies!

Siste sesong med Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) og Jon Snow (Kit Harington) vil bestå av kun seks episoder. Den siste sesongen vil derfor bli den korteste sesongen i «Game of Thrones», men hver episode vil være på 90 minutter.

les også

Netflix bladde opp 850 millioner kroner for «Friends»

Serien «Game of Thrones», som har fått flere gode terningkast fra VGs anmelder, startet som en HBO-TV-serie i 2011. Den danket ut andre populære serier som «Mad Men» og «Orange Is the New Black» da serien vant Emmy-prisen i 2015.

Sjekk ut VGs TV-guide for flere godbiter!

Skuespiller Sophie Turner, som spiller Sansa Stark, var den som avslørte først når den siste sesongen av serien skulle komme.

KLAR: Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) og Jon Snow (Kit Harington) i episode 5 i sesong 7. Premieredatoen for den nye sesongen er klar. Foto: Helen Sloan / HBO

les også

Naomi Watts til «Game of Thrones»-serie

«Game of Thrones» er basert på George R.R. Martins bestselgende romaner om maktkamper mellom rivaliserende klaner i sju oppdiktede kongedømmer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder