REDDET AV LIVVAKTEN: Ifølge nettstedet TMZ er det mulig livvakten til Lovato reddet henne da han utførte førstehjelp i påvente av at ambulansen skulle ankomme. Foto: Danny Moloshok / X01907

TMZ: – Livvakten kan ha reddet livet til Demi Lovato

Mens assistenten til Demi Lovato (25) trodde hun var død, skal livvakten ha utført førstehjelp for å holde superstjernen i live til ambulansen ankom.

Det melder det amerikanske kjendis-nettstedet TMZ fredag.

Popstjernen Demi Lovato er fortsatt innlagt på Cedars Senai medisinske senter i Los Angeles, etter at hun ble hastet til sykehuset forrige tirsdag etter en mistenkt overdose.

les også

Fansen raser mot Demi Lovatos danser etter overdose

Les også: Demi Lovato fortsatt på sykehus etter trolig overdose

Hva som egentlig skjedde minuttene før ambulansen var på plass begynner nå å komme frem i lyset, og ifølge kilder av nettstedet TMZ er det mulig Lovatos livvakt faktisk reddet livet hennes.

Trodde hun var død

Mens Lovatos assistent skal ha skreket «Hun er død, hun er død!!», utførte livvakten livreddende førstehjelp.

Ifølge TMZs kilder pustet Lovato tilsynelatende ikke da livvakten ankom. Det skal ha vært blod på puten hennes, et typisk tegn på indre blødninger, og det skal også ha vært noe som så ut som oppkast der.

les også

Justin Bieber om Demi Lovatos overdose: - Trodde hun var nykter

Livvakten skal ha utført førstehjelp på stedet i et forsøk på å holde sangstjernen i live til ambulansen kom.

Takket for støtten

Da ambulansepersonellet ankom skal Lovato ha blitt vekket med Narcan, en motgift til opioid-overdoser, som ikke finnes på det norske markedet.

– Demi er våken og sammen med familien sin, som vil uttrykke sin takknemlighet til alle for kjærlighet, bønner og støtte, sa sangerens representant til Variety forrige uke.

Tilbakefall

Stjernen har tidligere vært åpen om rusmisbruk, og ga i juni ut singelen «Sober». Her synger hun om hvordan hun fikk tilbakefall etter å ha vært nykter i seks år.

Både livvakten og resten av teamet rundt Lovato skal ha vært klar over at stjernen ikke lenger var nykter da den mulige overdosen fant sted forrige uke.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder