I OSLO: Nick Jonas besøkte Norge i forbindelse med promotering av albumet hans. Her er han sammen med Priyanka Chopra. Foto: SUJIT JAISWAL / AFP

People: Nick Jonas og Priyanka Chopra er forlovet

Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) skal ha blitt forlovet to måneder inn i forholdet.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Forlovelsen fant sted på den indiske skuespilleren Priyanka Chopras 36-års dag i London forrige uke. Det var People som meldte nyheten først.

– De er veldig glade, sier en nær kilde av paret til People.

les også

Justin Bieber bekrefter forlovelsen: – Hailey, jeg er så forelsket!

Ifølge magasinet hadde Nick Jonas stengt av en hel Tiffany-butikk i New York for å finne den perfekte forlovelsesringen.

– Hans venner og familie har aldri sett ham slik, og de er veldig glade på hans vegne. Han er veldig seriøs med henne, sier kilden til magasinet.

les også

Amerikanske kjendismedier: Ariana Grande er forlovet

Besøkte Norge

Chopra har erfaring som skuespiller, filmprodusent og artist. Hun har også vunnet Miss India. Ifølge IMDb har Chopra tatt 63 skuespill-prosjekter så langt. Skuespilleren har tidligere fortalt at karrièren har vært både ensomt og skremmende.

VG møtte skuespilleren i London under et pressetreff for to år siden.

– Jeg kaller meg en «selvgjort» kvinne fordi jeg egentlig skulle bli ingeniør. Ingen i min familie har noensinne vært i underholdningsbransjen, sa Chopra til VG den gang.

Nick Jonas var tidligere med i bandet The Jonas Brothers sammen med sine to brødre Joe og Kevin. Brødrene ble kjent gjennom «Disney Channel»-filmene «Camp Rock» og hadde sin egen serie på den kjente barnekanalen. I 2013 bestemte popgruppen for å legge ned bandet.

Forlovet: Joe Jonas er forlovet med «Game of Thrones»-stjerne

Under et VG-intervju med Nick Jonas i 2015, utelukket ikke artisten et comeback med brødrene.

– Jeg vet ikke. Det gjør man aldri. Der og da ville vi gå hver vår vei og drive med egne ting. Men en gjenforening er ikke noe vi har snakket om, men det er klart: Man skal aldri si aldri, sa han til VG, da han besøkte Oslo i forbindelse med promotering av nytt album.

Fikk du med deg? VG møtte Nick Jonas i Oslo

Nick Jonas har tidligere datet «Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus. Verken Jonas eller Chopra har vært gift tidligere. Paret har foreløpig ikke bekreftet noe på sosiale medier.

Dukket opp: The Jonas Brothers overrasket fans

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder