Jamie Dornan unnskyldte seg før hete «Fifty Shades»-scener

Kjekkasen forteller at han kom seg gjennom de mest erotiske scenene i filmen ved å unnskylde seg overfor medspiller Dakota Johnson.

  • Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I et intervju med det britiske magasinet Notebook, referert til av nettstedet Canoe, forteller Jamie Dornan (32) at hemmeligheten for å komme seg gjennom de mest «grufulle» scenene i filmen var å unnskylde seg før innspillingen startet.

Den tidligere undertøysmodellen spiller den mystiske forretningsmannen Christian Grey, mens Dakota Johnson (25) spiller Anastasia Steele.

Utfordrende scener

Filmatiseringen av E.L. James' bestselgerroman «Fifty Shades of Grey» byr på flere svært intime scener mellom de to hovedrolleinnehaverne, og scenene som preges av sadomasochistiske aktiviteter var ikke bare enkle å gjennomføre for skuespillerne.

– Jeg kom meg gjennom med mange unnskyldninger. Du er nødt til å holde intensiteten oppe, men samtidig opprettholde profesjonalitet, sier Dornan, og fortsetter:

– Når det kommer til stykket er vi bare vanlige mennesker, og det kan være ukomfortabelt å filme slike ting, men jeg prøvde å ta lett på det.

Den irske skuespilleren forteller at han beklaget seg på forhånd til Johnsen, og passet på å fortelle henne hva han syntes om det han måtte gjøre:

– Hvis jeg skulle til å gjøre noe skikkelig grufullt mot Dakota, pleide jeg å si unnskyld og fortelle henne at «jeg kommer sannsynligvis ikke til å nyte dette noe særlig, jeg vil at du skal vite det», sier han.

Stor interesse i Norge

Den for mange etterlengtede filmen har premiere i Norge førstkommende helg, fredag 13. februar. i Malaysia har filmen blitt bannlyst på grunn av sitt seksuelle innhold, mens i Norge har den fått 15-årsgrense.

Christin Berg, som er programdirektør i Nordisk Film Kino, forteller at det norske folk har knivet om billettene til den store premieredagen.

– Det er gigantstor interesse for denne filmen. Vi har ikke sett lignende interesse for et forhåndssalg på veldig, veldig lenge, sa hun, og sammenlignet pågangen med storfilmen «Ringenes Herre».

Søndag ble det kjent at den første «Fifty Shades»-filmen ikke blir stående alene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder