STEMMER IKKE: Dette bildet av det som angivelig skal være en VG-nyhet er falskt. Justin Bieber spiller i Oslo i april som planlagt. Foto: AP

VG misbrukt i falsk Justin Bieber-rykte

Konsertarrangør: Jeg synes synd på fansen

Et falskt bilde av det som skal ha vært en VG-nyhet om at Justin Bieber avlyser sine planlagte Norges-konserter har florert på nett torsdag.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Men Justin Bieber norske fans kan puste lettet ut. Dette stemmer ikke. Det blir konsert.

- Dette er ikke VG. Vi reagerer sterkt på denne type misbruk. Vi kommer til å forfølge saken, sier VG-redaktør Helje Solberg.
Justin Bieber spiller tre konserter på Telenor Arena 16., 17. og 18. april. Alle konsertene er utsolgt.

Ifølge konsertarrangør Peer Osmundsvaag i Atomic har de blitt rammet av falske rykter helt siden de planlagte konsertene ble offentliggjort.

- Helt siden lanseringen har det vært alt fra falske Facebook-profiler, falske e-poster, falske mailer fra Universal som lover folk billetter, falske meldinger fra Billettservice om at konserten er kansellert, og nå dette, opplyser Osmundsvaag.

- Det gikk ikke lang tid etter lanseringen før ingenting overrasket meg lenger. Nå går det bare inn i «just another day at the office», sier Osmundsvaag, som understreker at konsertene går som planlagt.

Justin Bieber er kjent for å ha veldig dedikerte fans, såkalte «beliebers». Osmundsvaag synes det er dumt at de skal bli utsatt for falske rykter.

- Jeg synes litt synd på fansen som daglig må gå gjennom disse traumene om at helten ikke kommer til Norge, noe han jo gjør. Dette skal egentlig bare være en hyggelig opplevelse for dem, påpeker han.

Les også

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder