Justin Bieber ikke nominert

Miley Cyrus snytt for pris

LYKKELIG: Britney Spears takket fansen og managementet for støtten under nattens prisutdeling i Los Angeles. Foto: REUTERS

Britney Spears vant «People's Choice» for første gang

I år ble Britney Spears hyllet av folket under den stjernespekkete prisutdelingen People Choice Awards.

  • Sofia Storhaug

Artikkelen er over seks år gammel

For første gang vant hun folkets pris i kategorien årets beste pop artist.

Natt til torsdag var det duket for den stjernespekkete prisutdelingen, People`s Choice Awards. Den årlige prisutdelingen er en av de største i USA, og de gjeve prisene blir stemt frem av folket. Her blir superstjerner hyllet i alle kategorier. Både musikk, film og TV.

Sjekk antrekkene fra People's Choice Awards

Rørt

STRÅLTE: Britney Spears. Foto: REUTERS


Britney Spears har vunnet flere priser under MTV Video Music Awards, men har aldri fått smykke seg med tittelen «folkets favoritt». Det gjorde hun nå for første gang, og det var en tydelig rørt popstjerne som mottok den gjeve prisen.

Se hele vinnerlisten her!

At People's Choice Awards blir gitt til henne fra folket, er mulig en bekreftelse på at Spears har vunnet tilbake tilliten etter flere år preget av massive skandaler.

Ifølge CNN takket hun både fans og management for deres støtte.

Snytt for pris

Artisten kom direkte fra sitt nåværende bosted i Las Vegas for å få med seg festen. Sist helg debuterte hun nemlig som Las Vegas-artist. Her skal hun ha sitt eget show på Planet Hollywood Resort & Casino i hele to år.

IMPONERTE IKKE: Miley Cyrus nominasjoner holdt ikke til pris. Her under en konsert i Washington. Foto: AP


Miley Cyrus var nominert i flere kategorier, for både album om musikkvideo, men fikk ingen pris. Popstjernen tapte mot Katy Perrys «Roar» og Justin Timberlakes nye album «The 20/20 Experience».

Dette til tross for all opperksomheten rundt hennes nakenscener og simulering av onani i musikkvideoene «Wrecking Ball» og «Adore Your».

Ble ikke nominert

I desember slapp Justin Biber albumet «Journals», og har gjennom høstens Music Mondays-prosjekt droppet én låt hver mandag i ti uker. 2. juledag hadde han også premiere på film-dokumentaren «Belive», men verken film eller albumslipp holdt til nominasjon.

ANMELDELSE: Ingen «baby» lenger.

Popstjernen var ikke nominert i èn eneste kategori, og vant derfor heller ingen pris.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder