Her fiker Sharon Stone til Kristian Valen

– En guttedrøm som gikk i oppfyllelse

RAMPELYS

Da komiker Kristian Valen (39) skulle intervjue Hollywood-stjernen Sharon Stone (56) skjedde det noe som overrasket dem begge.

Publisert: Oppdatert: 20.08.14 16:14

Det var i forbindelse med innspillingen av «Kanal Valen» at hendelsen skjedde – Valen ble fiket til av Sharon Stone.

– Vi var godt i gang med intervjuet, men ting gikk ikke helt som planlagt ­så ut fra ingenting sa jeg plutselig «Slap me and call me Susan». Og det gjorde hun, sier komikeren til VG og fortsetter:

– Det ble helt stille på settet og alle tenkte «Å faen». Haken til regissøren falt ned og jeg tenkte at nå røk hele innspillingen. Men så så jeg bort på Sharon og merket at hun knakk sammen i latter. Skal jeg være ærlig er det å bli klasket til av henne en guttedrøm som går i oppfyllelse!

Intervjuet ble gjort hjemme hos Valen i Los Angeles og han forteller at stemningen etter intervjuet var veldig god.

– Hun er en fantastisk person og veldig hyggelig. Etter innspillingen beklaget hun for at hun slo til meg og håpet at det ikke var for hard. Jeg måtte innrømme at jeg ble så sjokkert at jeg ikke merket om det var hardt eller ikke.

Svært nervøs

At 39-åringen i det hele tatt fikk muligheten til å intervjue «Basic Instinct»-skuespilleren skyldes tilfeldigheter.

– Jeg fikk en forespørsel fra manageren Chuck Binder om hvorfor jeg ikke hadde gjort noe på engelsk. Vi snakket en del sammen og jeg fortalte om hva jeg likte og mine ønsker for fremtiden – og et av dem var å få møte Sharon. Lite visste jeg da at Binder var manageren hennes, sier Valen til VG.

Han forteller videre at Binder tok kontakt med 56-åringen og at hun var positiv til komikeren, men Valen hørte ikke noe mer før det var gått et år:

– Jeg tenkte at jeg måtte spørre på nytt, og da sa hun «ja» med en gang.

Da Valen innså at hans drømmedame fra ungdomstiden faktisk ville møte opp ble han nervøs.

– Sharon Stone er jo kvinnen som introduserte meg for min egen seksualitet. Eller la meg si det slik: Hun er grunnen til at jeg fant ut at de mannlige genitalier kunne brukes til noe mer enn å tisse med, sier han lattermildt.

Intervjuet som CNN-reporter

Her hjemme i Norge er Valen kjent for sine mange parodier, men det var ikke Stone helt klar over da hun takket ja til intervjuet.

– Hun fikk ingen spørsmål på forhånd. Så da hun kom var jeg kledd opp som CNN-reporteren Richard Quest, eller Titten Tei som jeg kaller ham, sier han og forteller at Stone ble vist noen klipp av ting han har gjort tidligere og at det var da først hun forsto hva som kom til å skje.

– Du så at hennes mentale tilstand til intervjuet ble mer positiv. Det var veldig viktig for meg å skape et miljø hvor hun følte seg trygg, men likevel klare å overraske henne.

Valen kaller Richard Quest-karakteren sin som en versjon av Nils Gunnar Lie, men med litt høyere blodsukker og mer på hugget.

– Den største utfordringen med å intervjue henne i karakter var at jeg måtte legge bort alt av empati, sympati og EQ. Man kan ikke reagere på ditt eget instinkt, men slik som man tror karakteren ville reagert. Jeg forsto tidlig at manuset måtte kastes da målet var å få Sheron til å vise sitt ekte jeg. Hun måtte forstå at vi ville ha henne på vår side og ikke drite henne ut.

– Flere karakterer

I tillegg til CNN-reporteren vil TV-seerne få gjensyn med noen gamle karakterer, samt ny parodier og imitasjoner av blant andre Leo Ajkic, Herman Friele og AC/DC. Valen kan også avsløre at andre internasjonale stjerner dukker opp, men er hemmelighetsfull når det kommer til hvem.

– Et par av mine kompiser er med utover høsten. Flere av dem har roller i store HBO-serier, men hvem de er må dere bare vente å se.

«Kanal Valen» har premiere på TV Norge i september.