Matt Damon kuppet «Jimmy Kimmel Live»

Skuespiller Matt Damon (42) bandt programleder Jimmy Kimmel (45) fast med tape og kapret TV-sendingen hans torsdag.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Heldigvis var det ikke så dramatisk som det kanskje høres ut som, men et nøye planlagt humorstunt med Damon og Kimmel på «Jimmy Kimmel Live».

VGTV: Se stuntet her!

«Feiden» mellom Damon og talkshowverten har pågått i årevis, og spøken om at «beklager Matt Damon, men vi har ikke mer tid igjen» er et velkjent innslag for fans av Jimmy Kimmel.

Se flere videoer av «feiden» nederst i artikkelen!

Allerede i 2006 var Matt Damon gjest i programmet, og skulle endelig «få tid til å snakke». Det skjedde naturligvis ikke, og en rasende Damon skjeller ut Jimmy Kimmel i det rulleteksten går over skjermen.

Det også selvsagt en nøye planlagt spøk mellom Kimmel og Damon.

«F*@#ing Matt Damon»

I 2008 laget Kimmels daværende kjæreste, komikeren Sarah Silverman, en musikkvideo («F*@#ing Matt Damon») der hun «avslører» at hun ligger med Matt Damon, og samtidig slår opp med programlederen. Kimmel og Silverman er for øvrig ikke kjærester i dag, uten at det skal ha noe å gjøre med Matt Damon.

Kimmels svar var minst like morsomt, og komikeren hadde med seg en imponerende kjendisliste i videoen til «F*@#ing Ben Affleck». Deriblant Brad Pitt, Cameron Diaz, Harrison og Robin Williams, i tillegg til nevnte Affleck.

I «The Handsome Men's Club», som ble laget i forbindelse med Oscar-utdelingen i fjor» fikk Damon en liten hevn da han fikk si til Kimmel at «beklager, men vi har ikke mer tid igjen».

Sterk konkurranse

Også det en video med en imponerende kjendisliste, slik som Matthew McConaughey, John Krasinsiki, Patrick Dempsey, Sting, Ted Danson, Rob Lowe, Keith Urban, Tony Romo, Taye Diggs, Josh Hartnett, Ben Affleck og Lenny Kravitz.

Damons Kimmel-kupp kom på et godt tidspunkt for programlederen. Tidligere denne måneden endret ABC sendetidspunkt for talkshowet, som nå er i direkte konkurranse med programmene til talkshowlegendene Jay Leno og David Letterman.

Kjendisgjester som Robin Williams, Ben Affleck, Sheryl Crow, Nicole Kidman, Gary Oldman, Amy Adams, Reese Witherspoon og Demi More hjelper nok litt i den konkurransen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder