TOLT MOR: Melanie Griffith tyr til sosiale medier, når hun vil fortelle verden hvor fantastisk datteren er. Foto: Getty Images

Melanie Griffith er stolt av datterens rolle i «Fifty Shades»

Griffith er moren til Dakota Johnson som skal spille i «Fifty Shades of Grey». Nå skryter hun av datteren sin i sosiale medier.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

Mandag bekreftet E.L James, forfatteren bak den mye omtalte boken «Fifty Shades of Grey» at datteren til Melanie Griffith og Don Johnsen, Dakota Johnson (23), skal spille Anastasia i filmen basert på boken.

«Min fantastiske datter Dakota er valgt ut til å spille Anna Steele i 50 Shades. Se opp! Her kommer hun! #StoltMamma», skriver Griffith på sin Twitterprofil.

Det er Charlie Hunnam (33) som skal spille Christian Grey.

Misfornøyede fans

Enkelte «Fifty Shades of Grey»-fans er imidlertid ikke like fornøyd med rollebesetningen, siden de mener det er relativt ukjente skuespiller er blitt tildelt rollene, skriver People Magazine.

HETE SCENER: Dakota Johnson og Charlie Hunnam har fått hoverollene i filmen som sannsynligvis kommer til å inneholde en rekke hete scener. Foto: AFP

Ifølge Daily Mail har fans klagd sin nød i sosiale medier.

En fan skal ha twitret: «Hvem i huleste er disse menneskene som fikk rollene i fifty shades?»

«Ok, de kommer til drepe den, de kommer søren meg til å til å drepe den. Filmen er blitt ødelagt. Fifty Shades kommer til å suge nå»,skriver en annen ifølge nettstedet.

Mens Johnson tidligere har spilt i blant annet «The Social Network», kan Hunnam skilte med rollen som Jackson Teller i serien «Sons of Anarchy».

Tar rollelisten i forsvar

Dana Brunetti, en av produsentene bak filmen, forsvarer rollelisten:

«En casting-prosess hendler ikke bare om utseende. Talent, tilgjenglighet, deres dragning mot prosjektet, kjemi til motspiller, etc.»,skriver han på sin Twitterprofil.

Produsenten forklarer at hvis din favoritt ikke fikk rollen, er det stor sannsynlighet for at det har noe med dette å gjøre.

«Ha dette i bakhodet mens du klager, og ha perspektiv», skriver han videre.

En annen produsent, Michael De Luca, støtter også valget:

«Auditionene var fantastiske, kjemien var utrolig», twitret han tilbake.

Ifølge People Magazine vil filmen ha premiere august neste år.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder