SLUTTER: Pompeo føler seg ferdig med skuespilleryrket og er klar for nye utfordringer etter Grey's Anatomy. Helst innen produksjon. Foto:GETTY IMAGES,

«Grey's Anatomy»-stjernen gir seg som skuespiller

Ellen Pompeo (44) klar for å trekke seg tilbake som skuespiller etter sykehusserien «Grey's Anatomy».

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Ellen Pompeo fikk virkelig fart på karrieren da hun dukket opp i hovedrollen i sykehusserien «Grey's Anatomy» i 2005. Siden den gang har fansen blitt godt kjent med legestudenten Dr. Meredith Grey.

Men etter serien «Grey's Anatomy» er ferdig føler Pompeo seg klar for å legge skuespillerkarrieren på hyllen, skriver Page Six.

– Jeg har ikke den sterke trangen til å jobbe som skuespiller etter «Grey's Anatomy», sa 44-åringen til Buzzfeed på et event tidligere denne uken.

– Jeg føler at jeg er i en ny fase nå, hvor skuespilleryrket ikke gir meg nok energi. Da jeg fylte 40 år begynte jeg å føle meg annerledes og jeg trenger nødvendigvis ikke å jobbe for andre mennesker, sier Pompeo.

Men skuespilleren blir ikke helt borte ennå. Ifølge US Weekly har Pompeo og hennes ektemann i serien, Patrick Dempsey (48) allerede skrevet under kontrakt for å spille inn sesong 12 og planlagt sesong 13 av «Grey's Anatomy».

- Har ikke noe å bevise lenger

Skuespilleren påpeker at hun ikke pensjonerer seg helt fra yrkeslivet og er åpen for nye prosjekter.

– Jeg skal prøve å holde hjertet og sinnet mitt åpent for hva som helst som dukker opp. Det som er meningen at skal skje, kommer til å skje, sier hun.

Grey's Anatomy-skuespilleren forklarer at hun er mer interessert i produksjonsdelen av serier og filmer, og at det er innen dette feltet hun føler seg komfortabel.

– Jeg har vært heldig og fått jobbe masse som skuespiller de siste elleve årene. Som en del av personligheten min føler jeg at jeg må bevise noe, men nå føler jeg at jeg ikke har noe å bevise lenger. Dette til tross for at jeg ikke har vunnet noen «Emmy»-pris eller noe sånt, sier hun.

Sesong 11 av Grey's Anatomy har premiere 25. september på amerikanske TV-skjermer.I Norge sendes serien på TV2.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder