KREFTSYK: Shannen Doherty og ektemannen Kurt Iswarienko saksøker Dohertys tildigere management. Foto:Evan Agostini,Ap

«Beverly Hills»-stjerne har fått kreft

Skuespiller Shannen Doherty (44) kjemper mot brystkreft, og saksøker sin tidligere manager grunnet kluss med helseforsikringen.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den amerikanske skuespilleren, kjent fra store TV-serier som «Beverly Hills 90210» og «Charmed», har blitt diagnostisert med brystkreft og må opereres og behandles med cellegift, skriver Hollywood Reporter.

Nå saksøker 44-åringen sin tidligere manager, fordi helseforsikringen hennes ikke var gyldig da hun trengte behandling. I retten onsdag hevdet Shannen Doherty at operasjon og cellegift kunne vært unngått, og at kreften spredte seg i den perioden hun ikke var forsikret.

Les også: «90210»-stjerne giftet seg for tredje gang

Søksmålet er rettet mot firmaet til hennes tidligere management, Tanner Mainstain Glynn & Johnson, med begrunnelse at det var deres ansvar å sørge for at forsikringen ble betalt i tide.

Spredningen kunne vært hindret

Ifølge nettstedet Canoe ventet Doherty med å gå til legen fordi hun ikke var forsikret, og mener kreften hadde rukket å spre seg på den ekstra tiden, noe som krevde tøffere behandling enn det hun hadde trengt hvis papirene hadde vært i orden.

Skuespilleren fikk diagnosen i mars i år.

Husker du? Nye «Beverly Hills 90210» tas av lufta

Advokaten til Tanner Mainstain Glynn & Johnson nekter for at firmaet har noe å gjøre med den manglende betalingen av Dohertys helseforsikring, skriver Canoe.

– Tanner Mainstain er lei for å høre at Ms. Doherty har fått kreft, og ønsker henne god bedring. Samtidig er påstanden om at Tanner Mainstain er ansvarlige for at hun ikke var forsikret, ventet med å gå til legen og at kreften dermed spredte seg fullstendig falsk, sier advokat Randall J. Dean i en pressemelding.

Dohertys ektemann Kurt Iswarienko saksøker også firmaet, og anklager dem for å ha håndtert parets penger dårlig, noe som igjen har ført til andre økonomiske problemer og heftelser.

Les også: Kort comeback for «Brenda»

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder