NYGIFT: Are Kalvø har giftet seg på ny, etter at hans første kone døde for tre år siden. Foto: Heiko Junge NTB scanpix

Are Kalvø giftet seg på nytt

Norges riks-satiriker Are Kalvø (46) har funnet kjærligheten igjen. Lørdag giftet han seg på nytt.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Dette får VG bekreftet via kilder nær Kalvø.

Etter det VG kjenner til fant seremonien sted utendørs, på den lille Husbergøya i Bunnefjorden mellom Malmøya og Nesodden utenfor Oslo. Sommerværet hadde et lite, kjølig sting mot brudeparet denne lørdagen og lette skyer dekket for sola, men slapp den frem i god tid til selve bryllupsfesten.

Kalvøs gode venninne, Ingrid Olava, var både gjest og sang for brudeparet under seremonien på Husbergøya.

LES VGs ANMELDELSE AV «KALVØ»: Komiske Are

Are Kalvø mistet sin første kone, Ellen Bjørklund, i 2013. Hun ble bare 47 år gammel. Det skjedde også midt i en svært travel periode for Kalvø som akkurat da var aktuell med boken «Ny grunnlov», samt et show med makkeren Espen Beranek Holm.

«Kjærasten min, fineste mammaen min, vår eiegode datter, vår fantastiske og sjenerøse søster og svigerinne, vår kjære svigerdatter, svigerinne og snille tante.», sto det i dødsannonsen som ble publisert i Aftenposten i august 2013.

Are Kalvø vant for øvrig nylig komiprisen for årets sceneforestilling for «Halve kongeriket» i tospann med Ingrid Bjørnov.

Are Kalvø har selv uttalt at han verner om privatlivet i intervjuer, men på scenen har han snakket om konas død og livet etterpå. I forestillingen «Kalvø» - som har gått sin seiersgang på Det Norske Teatret siden oktober 2014 og frem til i sommer, med flere forestillinger også mot jul - bringer Kalvø privatlivet inn i satiren.

«I den forstand at måten enkemann Kalvø bringer sin sørgelige privathistorie inn på scenen, så gjør han det med verdighet og respekt», skrev VGs anmelder Yngve Kvistad etter premieren av «Kalvø».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder