EVIGUNG TV-DRONNING: Dorthe Skappel (48) på spafest. Foto: Sara Johannessen

Dorthe: - Ønsker ikke å se ut som om jeg er 20

(VG Nett) Dorthe Skappel (48) avstår fra Botox og sverger til frisk luft og vann.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

TV-dronningen var blant de mange kjendisene som fant veien til Linda Johansens spa-fest i Oslo sentrum onsdag kveld. Men selv om Dorthe var nysgjerrig på Johansens nye skjønnhetssatsing, betyr ikke det at «God Kveld Norge»-veteranen gir spabehandling æren for sitt unge utseende.

- Jeg går veldig sjelden på spa. Skal jeg legge meg i bløtt, velger jeg heller badekaret hjemme. Men spa er veldig avslappende, sprudler Dorthe til VG Nett.

Blogger om alder

Dorthe innrømmer at det ikke er så lett å bli eldre. Tirsdag denne uken skrev hun følgende på sin egen «God Kveld Norge»-blogg :

PÅ KJENDISFEST: Lene Alexandra Øien. Foto: Sara Johannessen

«Drømmer jeg om å se ut som Joan Rivers når jeg er 77? Nei! Jeg synes alder er vakkert. Det betyr ikke at det er lett å godta at JEG blir gammel, men jeg prøver så godt jeg kan. Så inntil videre nyter jeg livet hver eneste dag og gir blaffen i den ekstra ringen rundt magen».

- Jeg har ikke noe ønske om å se ut som om jeg er 20 år lenger. I stedet mener jeg at man må gjøre det beste ut av den alderen man er i, og få det beste ut av hver dag, mener programlederen.

Vil ikke dømme

På spørsmål om hva som er hennes beste skjønnhetstips, svarer Dorthe:

- Mye frisk luft. Og vann.

Antirynkemiddelet Botox, som er en av behandlingene Linda Johansen snakker varmt om, styrer Dorthe unna.

- Jeg vil ikke være fordømmende. Det er bare det at jeg har sett så mange skrekkeksempler. Vi er veldig lite åpne om akkurat dette temaet i Norge, mener Dorthe.

STOLTE: Linda Johansen og Kjell A. Nordström. Foto: Foto: Sara Johannessen

For Linda Johansen (43) er relanseringen av hennes skjønnhetssalong i nye lokaler en gammel drøm som går i oppfyllelse.

- Det er helt sykt. Jeg er klam i hendene, sa den fornøyde skjønnhetsguruen til VG Nett om alle kjendisgjestene som fant veien. Blant de skuelystne var Lene Alexandra Øien, Karita Bekkemellem og Lise Karlsnes.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder