RØK I SEMIFINALEN: Martine Ek Hagen måtte se seg slått av Pål Anders Ullevålseter i melkespannholding. Foto: Alex Iversen/TV 2

Martine røk i semifinalen av «Farmen kjendis»: – Å slå Frank var viktigst

Det ble rekord i «Farmen kjendis» for andre gang i samme sesong, men det holdt likevel ikke til finaleplass for Martine Ek Hagen (26).

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL
les også

«Farmen kjendis»-Inga Berit: – Her er min «hemmelige» mann

Etter en jevn og spennende smedkonkurranse var det Inga Berit Lein som sikret seg finalebilletten. Det ble derfor melkespannkonkurranse mellom Pål Anders Ullevålseter og Martine Ek Hagen.

Pst. Se finalefesten direkte på VGTV.

Etter en lang og intens kamp, som resulterte i ny «Farmen»-rekord på ni minutter og seks sekunder, fikk Martine beskjed om at hun hadde tapt fordi hun ikke klarte å rette opp høyrearmen.

– Det er skikkelig kjipt, men jeg følte at jeg gjorde mitt beste, da hjelper det litt på. Jeg ga alt og han var bedre på melkespann. I det man taper er det greit. Jeg kunne ikke holdt et sekund lenger, sier hun til VG.

NY REKORD: Etter ni minutter og seks sekunder måtte Martine Ek Hagen se seg slått av Pål Anders Ullevålseter. Foto: Alex Iversen/TV 2

les også

Stays fra «Farmen kjendis»: – Jeg er ferdig med reality

Dermed ble det med semifinalen for den tidligere langrennsutøveren, og Inga Berit Lein møter derfor Ullevålseter i finalen.

– Hadde jeg kommet til finalen kunne alt skje. Det er selvfølgelig kjipt å aldri få prøvd det, men det er to sterke konkurrenter å skulle møtt i en finale, sier den tidligere langrennsløperen.

VANT SMIKONKURRANSEN: Inga Berit Lein var kjappest med å smi en nøkkel, og sikret seg derfor finaleplass. Foto: Alex Iversen/TV 2

les også

Hemmelig e-post snudde «Farmen» på hodet

Hun er likevel strålende fornøyd med en tredjeplass, og legger ikke skjul på at det er stas å ha utkonkurrere tidligere håndballproff Frank Løke.

– Det var sykt digg. Det veier opp for alt. Seieren gikk til meg da. Jeg driter i bilen, det å slå Frank var viktigst, sier hun og ler.

Se Maiken Wahlstrøm Nilssen og Frank Løke snakke om sitt pussige forhold i videoen under

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder