SKAPTE TRØBBEL:Paul Anka skal ikke ha likt at Anna Anka var på besøk i talkshowet til Fredrik Skavlan. Foto: Scanpix

Anna Anka mener «Skavlan»-opptreden førte til skilsmisse

(VG Nett) Hollywoodfruen Anna Anka sier at skilsmissen med Paul Anka begynte da han ikke støttet henne i «Skavlan»-opptredenen.

  • Ida Anna Haugen

Det har stormet rundt Anna Anka den siste tiden. For mens norske TV-seere kan følge hennes luksuriøse ekteskap i serien «Svenske Hollywoodfruer», er hun egentlig i en bitter skilsmissestrid med eks-mannen Paul.

Les også:Anna Anka: - Forstår ikke hvorfor Paul er så sint

- Sint

I et intervju med God Kveld Norge forteller Anna Anka at skilsmissen egentlig begynte etter at hun hadde deltatt på Skavlan-innspillingen.

- Han var veldig sint over at jeg skulle reise hjem og gjøre «Skavlan». Han ville ikke at jeg skulle reise. Han syntes det var vrøvlete og patetisk, og støttet meg ikke i det, sier hun i intervjuet.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Ifølge Hollywood-fruen selv forsto hun da at ekteskapet ikke ville fungere, fordi ektemannen ikke unnet henne suksess.

- Han sa at jeg hadde skjemt han ut for hele verden, sier Anna i intervjuet. Paul Anka har ikke kommentert beskyldningene fra sin tidligere kone.

VGTV:Anna Anka: - Som kone må man stille opp seksuelt

Kontroversiell

Skilsmissen ble kjent i begynnelsen av desember, etter at politiet rykket ut til luksusboligen paret hadde sammen.

Anna Anka ble for alvor et kjent navn i Norge og Sverige da hun ble med i serien «Svenske Hollywoodfruer». Her kom Anna med flere kontroversielle uttalelser. Blant annet mente hun at kvinnens oppgave var å tilfredsstille mannen seksuelt. Hun hevdet også å ha verdens beste kropp.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder