IKKE FEM, MEN FIRE: Adam Sandlers fans kan glede seg - Netflix har undertegnet en avtale om å lage hele fire nye filmer med komedieskuespilleren. Foto:Chris Pizzello,Ap

Adam Sandler skal spille i fire nye Netflix-filmer

Strømmetjenesten kunngjorde torsdag at de har inngått en avtale med Sandler og hans produksjonsselskap Happy Madison.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Netflix skal lansere fire filmer med Adam Sandler (48) i 50 land, melder nettstedet Entertainment Weekly.

Sandler er en topprangert skuespiller i form av mest sette filmer globalt på Netflix-plattformen. Netflix vil stå for hele finansieringen av de kommende filmene, men vil samarbeide med Sandlers produksjonsselskap Happy Madison.

«Folk elsker Adams filmer på Netflix og ser dem ofte igjen og igjen. Han appellerer til seere i alle aldre – alle har en favorittfilm, alle har en favorittreplikk – ikke bare i USA, men over hele verden», sier sjefen for alle Netflix-programmene, Ted Sarandos i en kunngjøring.

Sandler forteller selv i en pressemelding hvorfor han har sagt ja til å bli med på dette prosjektet:

«Når disse fine folkene kom med et tilbud til meg om å lage fire filmer med dem, så sa jeg ja av utelukkende en én grunn: Netflix rimer på Wet Chicks. La strømmingen begynne!», sier han.

Men ikke alle har latt seg begeistre av komedieskuespilleren. Sandler har tidligere fått kritikk for å spille i forutsigbare filmer med billig humor og lave terningkast. I 2012 mottok han hele ti verstingpriser under The Razzies, kåringen av årets verste filmer.

LES OGSÅ: Søkkrik med lave terningkast (VG+ krever innlogging)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder