FILMAKTUELL: Ryan Gosling (30) omtales som Hollywoods nye mannlige sex-symbol. Interessen for skuespilleren blir nok ikke mindre etter disse filmscenene. Foto: SF Norge

Ryan Gosling finpusset kroppen før filmrolle

- men hevder kvinner blir skuffet når de møter ham

(VG Nett) Hollywood-sjarmøren Ryan Gosling (30) lå i hardtrening for å leve opp til forventningene om «en photoshoppet kropp».

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

De ferske bildene av den skuespilleren i bar overkropp - tatt fra filmkomedien «Crazy, Stupid Love » - som har norgespremiere 30. september - taler sitt tydelige språk. 30-åringen, som er vokst opp i Canada, har trent.

Og det bildene viser, skal være ekte vare - ikke noe fototeknisk juks. Allerede da Gosling leste manuset til filmen, bestemte han seg angivelig for at det måtte harde anstrengelser til.

Filmreplikk

I en av filmscenene uttaler nemlig motspiller Emma Stone (22) til Ryan Goslings rollefigur: - Du ser ut som du er photoshoppet!

- Da bestemte Ryan seg for at han måtte se ut som om han faktisk er photoshoppet, betror en av Goslings mannlige motspillere i filmen, Steve Carell (49), til nettstedet NovaFM.com .

- Han bestemte seg for å komme i skikkelig god form. Ikke fordi det er sånn han egentlig er som person, men fordi det var et valg med tanke på rollen, forklarer Carrell.

VGTV: SE FILMTRAILER HER

Skryter ikke

Gosling, som av mange utpekes til det nye mannlige sex-symbolet i Hollywood, har selv ikke utbrodert sin nye kropp offentlig. Han har heller ikke kommentert rapportene om at han skal ha gått på svært streng diett.

FILMKAMERATER: Steve Carell (49) og Ryan Gosling (30) på filmpremieren i New York i juli. Foto: AP

Men skuespilleren har i flere intervjuer innrømmet at han bruker mye tid i treningsstudio.

- Skuffer kvinnene

Den beskjedne 30-åringen, kjent fra filmer som «Dagboken», «Half Nelson» (som han ble Oscar-nominert for) og «Blue Valentine», mener også at han slett ikke er alle damers drøm.

Derimot hevder Gosling at mange kvinner blir skuffet når de møter ham, fordi de forveksler ham med en annen populær Hollywood-mann - nemlig Ryan Reynolds (34).

- Det er morsomt. Når de kommer nær nok, innser de at jeg ikke er Ryan Reynolds, og da spaserer de bort med hengende hode, sier Gosling til CNN .

- Kvinner pleier også å si at de trodde jeg var mer muskuløs i virkeligheten. Enkelte spør om jeg med vilje gjør meg lite attraktiv på grunn av filmroller, legger han til.

« Crazy, Stupid Love » har norgespremiere 30. september.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ROMANTISK KOMEDIE: Ryan Gosling (30) og Emma Stone (22) i «Crazy, Stupid Love». Foto: SF Norge


Bladet New York Magazine har også kastet seg over Goslings nakne overkropp i en kommentar som handler om «mannlig objektivisering». Les kommentaren her .

Nyforelsket?

Selv om Gosling ikke kjenner seg igjen i stempelet «Hollywood-kjekkas», kan han skilte med romanser med flere berømte filmskjønnheter. Han var lenge sammen med «Dagboken»-motspiller Rachel McAdams (32), og for ni år siden var han i et kort forhold med mye eldre Sandra Bullock (47). Han har i tillegg blitt koblet til Olivia Wilde (27) og Kirsten Dunst (29).

I disse dager svermer han angivelig for Eva Mendes (36) , som han spiller mot i den kommende filmen «The Place Beyond The Pines», som har premiere neste år. Ingen av de to har bekreftet forholdet.

Ettertraktet

Gosling, som startet karrieren som barnestjerne i Disneys «Mickey Mouse club», har flere andre filmprosjekter på gang.

I slutten av oktober blir han å se på norske kinolerreter i kritikerroste «Drive». To andre filmer - «Only God Forgives» og «The Gangster Squad» - får premiere henholdsvis til neste år og 2013.

BERØMT FILMSCENE: Seansen i «Crazy, Stupid Love», hvor Gosling viser fram sixpacken, har fått mye omtale i mediene. Foto: SF Norge

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder