HASTET TIL SYKEHUS: Joan Rivers fikk komplikasjoner etter et inngrep på stemmebåndet. Foto: AP,

TMZ: Joan Rivers holdes kunstig i live

Joan Rivers (81) ble tordag hastet til sykehus. Nå melder kjendisnettstedet TMZ at den amerikanske komikeren er koblet til respirator.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over fem år gammel

Den amerikanske komikeren (81) ble torsdag fraktet til sykehus etter at hun sluttet å puste under et inngrep på stemmebåndet.

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet TMZ skal komikeren nå være koblet til respirator. Nettstedets kilder opplyser at familien i løpet av de neste dagene må avgjøre om Rivers skal fortsette å holdes kunstig i live.

Fredag var tilstanden til 81-åringen stabil, men fortsatt kritisk. Datteren Melissa Rivers benyttet da anledningen til å takke for støtten.

– Jeg ønsker å takke alle for den overveldende kjærligheten og støtten dere har vist for min mor. Hun hviler komfortabelt nå og er sammen med familien sin. Vi ber om at dere fortsetter å ha henne i tankene og bønnene deres, sier datteren Melissa Rivers i et uttalelse gitt ut av Moun Sinai Hospital, melder ABCNews.

Joan Alexandra Molinsky, som 81-åringen egentlig heter, er kjent fra blant annet TV-serien «Joan & Melissa: Joan Knows Best?».

Rivers fikk sitt gjennombrudd som gjest i «The Tonight Show» i 1965. Hun har også spilt i en rekke filmer, samt vært med i et solid antall sceneshow og TV-programmer.

Det har flere ganger stormet rundt komikeren på grunn av hennes uttalelser. Hun har blant annet fått kritikk for å ha uttalt at hun ikke ble trist over at sivile ble drept på Gazastripen, ifølge CNN.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder