HASTET TIL SYKEHUS: Joan Rivers fikk komplikasjoner etter et inngrep på stemmebåndet. Foto: AP,

TMZ: Joan Rivers holdes kunstig i live

Joan Rivers (81) ble tordag hastet til sykehus. Nå melder kjendisnettstedet TMZ at den amerikanske komikeren er koblet til respirator.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over fem år gammel

Den amerikanske komikeren (81) ble torsdag fraktet til sykehus etter at hun sluttet å puste under et inngrep på stemmebåndet.

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet TMZ skal komikeren nå være koblet til respirator. Nettstedets kilder opplyser at familien i løpet av de neste dagene må avgjøre om Rivers skal fortsette å holdes kunstig i live.

Fredag var tilstanden til 81-åringen stabil, men fortsatt kritisk. Datteren Melissa Rivers benyttet da anledningen til å takke for støtten.

– Jeg ønsker å takke alle for den overveldende kjærligheten og støtten dere har vist for min mor. Hun hviler komfortabelt nå og er sammen med familien sin. Vi ber om at dere fortsetter å ha henne i tankene og bønnene deres, sier datteren Melissa Rivers i et uttalelse gitt ut av Moun Sinai Hospital, melder ABCNews.

Joan Alexandra Molinsky, som 81-åringen egentlig heter, er kjent fra blant annet TV-serien «Joan & Melissa: Joan Knows Best?».

Rivers fikk sitt gjennombrudd som gjest i «The Tonight Show» i 1965. Hun har også spilt i en rekke filmer, samt vært med i et solid antall sceneshow og TV-programmer.

Det har flere ganger stormet rundt komikeren på grunn av hennes uttalelser. Hun har blant annet fått kritikk for å ha uttalt at hun ikke ble trist over at sivile ble drept på Gazastripen, ifølge CNN.

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Joan Rivers flyttet ut av intensivavdelingen

  2. Joan Rivers hasteinnlagt på sykehus

  3. Joan Rivers datter takker for støtten

  4. Joan Rivers ligger fortsatt i respirator: Vitset om inngrepet kvelden i forveien

  5. Datteren fikk ansvaret for Joan Rivers millionformue

  6. Joan Rivers' datter saksøker sykehus

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder