Komiker Nils-Ingar Aadne: Helt forferdelig

PREMIEREKLARE: Moromennene Alexander Nyhagen (t.v) og Fridtjof Nilsen har premiere på sin nye skjult kamera-serie «Alex og Fridtjof» på VGTV fredag. Foto: Simen Grytøyr

Premiere på ny skjult kamera-serie på VGTV: - Det flaueste jeg har gjort i hele mitt liv

Programleder Alexander Nyhagen syntes det var svært ubehagelig da han måtte sjekke fremmede damer på gata.

  • Halstein Røyseland

Artikkelen er over seks år gammel

- Det er noe av det verste jeg har gjort i hele mitt liv, forteller Nyhagen til VG.

Fredag er det premiere på den nye serien «Alex og Fridtjof» på VGTV. Der får programlederne Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen - kjent fra TVNorge-serien «Gøy på landet» - med seg en rekke kjendiser, som må gjennomgå ulike flaue oppgaver. Det hele filmet av skjult kamera.

VGTV: Se første episode

- Prøve noe nytt

- Alt skjult kamera som har blitt laget har jo vært i samme form, der man på en måte at man driter ut den som blir «lurt». Vi hadde lyst å prøve noe nytt. Jeg er en type som blir flau av å se på Dagsrevyen. Det måtte vi utnytte, og drite ut oss selv så mye som mulig, forklarer Nyhagen.

FLAU GJEST: Komiker Nils-Ingar Aadne (i midten) må være med Fridtjof Nilsen (t.v) og Alexander Nyhagen på «nestensjekking» i første episode av den nye VGTV-serien. Foto: VGTV

- Det er en del sosiale grenser som alle møter hver dag, som vi ikke tør å bryte. Vi hadde lyst å ta de små, små tingene og strekke det så langt vi klarte og se hvor flaut det kan bli, sier han.

Første sesong består av 14 episoder og en episode med høydepunkter og såkalte «bloopers». Blant kjendisgjestene som dukker opp i serien finner vi Gabrielle Leithaug, Hasse Hope, Tom Stiansen, Venke Knutson, Mariann Thomassen, Henriette Bruusgaard og Rolf Kristian Larsen.

- Forferdelig

Komiker Nils-Ingar Aadne er gjest i premieren på «Alex og Fridtjof», og måtte bli med på «nestensjekkinga».

- Det var helt forferdelig, rett og slett, innrømmer Aadne.

I likhet med Nyhagen syntes han det var ekstremt flaut å gå bort til en vilt fremmed og begynne å flørte på gata.

- Det var et par stykker som var positive, og det må jeg si at det overrasker meg. Jeg trodde de aller fleste jenter var kostbare, men hvis man bare går rett på ball så er det en del jenter som er villig til å stille opp. Jeg sier ikke at norske jenter er løse, det er ikke det jeg sier, ler Aadne.

Linn Aronsen, innkjøpssjef i VGTV, er forventningsfull før premieren på «Alex og Fridtjof».

- Vi håper dette blir ekstremt flaut for Alex og Fridtjof og veldig gøy for VGTV-seerne. Fra hva vi har sett, har gutta lykkes med begge deler. Dette er en annerledes skjult kamera med høy feel-good faktor, sier Aronsen.

Her finner du Alex og fridtjofs podcast!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder