Engelsk avis: - Kjøpte luksus-leiligheter til barnets mor

SYMPATISK: Tanten til Anna Eberstein som fikk en sønn med Hugh Grant høsten 2012, har et godt inntrykk av superstjernen. - Jeg har møtt ham flere ganger, sier Elizabeth Berggren. Foto: Reuters

- Hugh Grant er en god far

Hverken Hugh Grant eller svenske Anna Eberstein har villet si noe om sønnen de to fikk sammen i september 2012. Men hennes tante forteller nå villig vekk både om den lille gutten og møtene med filmstjernen.

Artikkelen er over seks år gammel

- Hugh er en god far.
Det sier Elizabeth Berggren i følge den svenske avisen Expressen. Hun er tante til svenske Anna Eberstein som er mor til en av Hugh Grants sønner.

Tanten møtte Hugh Grant

I motsetning til både Anna Eberstein, som Expressen har møtt utenfor hennes leilighet i London, og Hugh Grant som heller ikke har kommentert nyheten som The Sun var først ute med, har imidlertid ikke tanten noe i mot å fortelle hva hun vet.

- Jeg har møtt både Hugh Grant og det lille barnet i fjor høst ved flere anledninger, sier Berggren ifølge Expressen.

Den lille gutten som nå er 16 måneder gammel er resultatet av et kortvarig forhold som Hugh Grant og Anna Eberstein hadde i 2011 og 2012. Hun jobber som TV-produsent i London.

To barn på tre måneder

Grants andre sønn, som ble født i slutten av desember samme år, er det Grants tidligere kjæreste gjennom flere år, Tinglan Hong, som er mor til.
Berggren er overbevist om at grunnen til at hennes niese og Hugh Grant ikke gikk ut og fortalte om hvem som er guttens far, skyldes Grants kjendisstatus.

Godt å få fred og ro

- Det er helt klart grunnen. Det var godt for dem å kunne ha ro og holde det for seg selv. Nå er det kjent og det er veldig mye oppmerksomhet rundt dem, sier Berggren.

Hun synes heller ikke det er det minste rart at en annen kvinne enn hennes søsters datter også gikk gravid med et annet barn på samme tid som Hugh Grant også var far til.

- Det vet jo alle. Det er så mange menn som har barn med forskjellige kvinner og det er mange kvinner som har barn med forskjellige menn, sier Anna Ebersteins tante.

Kjøpte luksusleilighet

Hun gir også uttrykk for at filmstjernen har tatt svært godt vare på hennes niese etter at de ble foreldre sammen.

Ifølge The Mirror har Hugh Grant hjulpet Anna Eberstein med å finansiere leiligheten i London hvor hun bor sammen med deres felles barn. Leiligheten kostet noe over 25 millioner kroner i 2012 og The Mirror skriver at leiligheten ikke er belånt, ifølge eiendomsregisteret.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder