IKKE I SUNNMØRE: Innspillingen av en hemmelig, internasjonal storfilm finner sted i Sunnmøre denne uken. Det er imidlertid ikke «James Bond», med Daniel Craig i hovedrollen, som filmes. Foto: Leo Hudson / TT NYHETSBYRÅN

Avkrefter «James Bond»-innspilling i Sæbø

Det er fortsatt uvisst hvilken storfilm som spilles inn på Sunnmøre denne uken.

TV 2 slo søndag fast at det var «James Bond» som var under innspilling Sæbø på Sunnmøre, etter at flere varebiler merket «Pinewood» og «Movie Makers» var rullet inn i bygda.

Linjeprodusent i produksjonsselskapet «True North», Per-Henry Borch, avviser imidlertid overfor Dagbladet at det er Daniel Craig og gjengen som er på plass.

– «James Bond»-fans og andre som setter seg i bilen og legger av gårde, vil bli skuffet. Derfor er det viktig at vi avkrefter dette, sier han til avisen.

les også

Daniel «Bond» Craig må opereres

Han ønsker imidlertid ikke å kommentere hvilken spillefilm som spilles inn, men bekrefter at den er «av et internasjonalt kaliber».

VG har fått innsyn i korrespondansen mellom Ørsta kommune og TrueNorth Norway AS. Der fremkommer det at produksjonsselskapet har fått løyve til å legge til den kommunale kaia på Sæbø 28. og 29. mai.

Selskapet har også fått tillatelse fra Statens vegvesen til å stenge fylkesvei 655 mellom Sæbø og Ørsta periodevis onsdag.

les også

Richard Madden: Avviser Bond-rykter

Det opplyses også om at filminnspillingen vil finne sted i området rundt butikkene på torget i Sæbø, samt rundt fergekaien. Det varsles også om at det vil være helikoptertrafikk under innspillingsdagene.

Selskapet skal ifølge e-posten ha leid flere lokasjoner i sentrum av Sæbø til filmscener. Produksjonen tar i bruk hotellet, antagelig Sagafjord hotell, som base for overnatting, matlaging og parkering.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder