STILLER MED SKADE: På premieredagen må Isabel Raad (25) og dansepartner Benjamin Jayakoddy endre koreografien på grunn av brist i ribbeinet. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix

Isabel Raad (25) til legevakten rett før «Skal vi danse»-premieren: – Jeg ble livredd

Influenseren fikk verst tenkelig start på premieredagen under prøvene. I kveld danser hun med skadet ribbein.

Tolv kjendiser inntar i kveld parketten i årets første sending av «Skal vi danse». Etter fire uker med hard oppkjøring til premieren, er de klare for å vise publikum hva de har lært. Men et hardt treningsregime kommer ikke uten risiko, noe Isabel Raad (25) fikk erfare denne uken.

– Fikk panikk

Allerede mandag fikk hun slått ribbeinet, og fikk tirsdag konstatert at det var bristet. På selve premieredagen ble skaden slått opp igjen.

les også

«Skal vi danse»-klare Sandra Borch om sin lave høyde: – Må ha humor

– Vi skulle gå gjennom parkettprøven, hvor vi får danse tre runder. På den siste gikk det galt i det ene løftet vårt. Da kjente og hørte jeg at beinet gikk rett vest, forteller hun til VG.

– Jeg ble livredd, det er typisk at det skal skje nå, rett før sending. Akkurat da fikk jeg veldig panikk, men nå er jeg innstilt på å gjøre det beste ut av det. Dette går bra.

PREMIEREDAGEN: Kort tid etter dette bildet ble tatt, fikk Isabel Raad slått opp ribbeinsskaden. Foto: Vegard Normann/TV 2

Etter uhellet gikk til legevakten, hvor beskjeden var å ta det med ro. Men det er ikke noe alternativ når man skal debutere på parketten foran TV-skjermen senere på kvelden.

– Jeg er i smerter, jeg har tatt masse smertestillende og prøver å holde meg mest mulig i ro frem til sending. Vi skal kjøre gjennom dansen i forkant, endre koreografien og droppe løftet, sier hun.

les også

Slutt mellom Adelén og Benjamin Jayakoddy

Roser dansepartneren

Raad forteller at hun har blitt godt ivaretatt av dansepartneren Benjamin Jayakoddy.

– Han ble nok litt stresset, men han er veldig støttende og passer veldig godt på meg. Det er ikke første gangen dette skjer i «Skal vi danse», alle her vet hvordan de skal håndtere det. Det er ikke farlig, men veldig vond, sier influenseren som til tross for uhellet er ved godt mot.

Hun er ikke den eneste av årets deltagere som stiller med skade lørdag. Også Emilie «Voe» Nereng bristet ribbeinet tidligere i oppkjøringen. Selv om skaden skjedde for tre uker siden, har hun fortsatt vondt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder