ETTERTRAKTET: Kylie Jenner, her på MET-gallaen i New York i mai. Foto: Jennifer Graylock / PA Wire

Fikk ett års fengsel etter å ha skremt Kylie Jenner

Mannen som i forrige måned hamret løs på døren hjemme hos Kylie Jenner (22), er dømt.

Inntrengeren ble ilagt besøksforbud mot realitystjernen etter pågripelsen i oktober. Nå er det også klart at han må tilbringe ett år bak murene, dømt for å ta tatt seg inn på en annens eiendom – samt for å ha tatt med seg en glasspipe inn i varetekt.

Dommen falt i Los Angeles tirsdag, melder TMZ.

Ifølge rettsdokumenter som nettstedet tidligere har fått innsyn i, kom mannen seg helt inn på eiendommen til den styrtrike TV-kjendisen – best kjent fra «Keeping Up With The Kardashians». Der skal han ha blitt stående å banke aggressivt på døren, før han ble tatt hånd om av en sikkerhetsvakt og senere arrestert.

Fått med deg? Slik manipulerte hun bildet av seg selv

Den uanmeldte gjesten skal ha sagt at han var der for å møte Kylie, og at han krevde å få snakke med henne. Mannen skal ha vært ruspåvirket og hatt med seg samme glasspipe som han nå er dømt for å ha tatt med inn i fengselet.

«Stalkeren» skal ha innrømmet skyld i retten. Han er i tillegg ilagt tre års prøvetid og et forbud mot å komme nærmere enn om lag 100 meter til nabolaget i Hidden Hills, der den berømte 22-åringen bor.

Om ettbarnsmoren Kylie selv var hjemme, er uvisst. TV-profilen, som har over 150 millioner følgere på Instagram, har ikke uttalt seg offentlig om saken.

Fått med deg? Poserer splitter naken

22-åringen, best kjent fra «Keeping Up With The Kardashian», ble nylig singel etter at forholdet til barnefaren, rapperen Travis Scott (28), tok slutt.

Lest denne? Innrømmelse om milliardformuen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder