Kate Moss i trekantdrama

(VG Nett) Eks-kjæresten ble spinnvill da Kate Moss (31) koste med Hugh Grants romkamerat fra filmen «Notting Hill», Rhys Ifans (36),lørdag kveld.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

SKUESPILLER: Rhys Ifans, kjent fra Notting Hill, koste seg med supermodell Kate Moss lørdag kveld. Foto: Reuters

I HARDT VÆR: Stjernemodellen Kate Moss (32). Foto: AFP

Pete Doherty (25), kjent som frontfigur i The Babyshambles, stormet fram til paret og overøste dem med skjellsord, skriver Sunday Mirror.

Rockestjernen, som ble pågrepet og anklaget for tyveri og vold i februar, hadde nettopp kommet ut etter seks dager i fengsel.

Han skal ikke ha kommet helt over at supermodellen dumpet han sist måned. Den heroinavhengige sangeren skal ha stormet ut av puben ved firetiden natt til søndag mens Kate og Rhys fortsatte å kose seg med drinker.

En tilskuer til episoden på puben forklarte at Kate og Rhys lo og flørtet.

- Armene rundt hverandre
- Kate og Rhys kom godt overens, de lo og flørtet. De drakk begge to og man kunne se at de bare hadde øyne for hverandre.

- Etter en stund hadde de armene rundt hverandre, og da kom Pete inn, sa han.

- Han stormet over til Rhys med et rasende uttrykk i ansiktet. Og så kom en tirade med «F-words» om hvordan hun kunne gjøre dette rett etter at de hadde gjort det slutt.

Det er ikke lenge siden Rhys ble singel heller. Han gjorde det slutt med sin kjæreste Jess Morris i november. Og han og Kate skal ha blitt sett sammen også for seks uker siden da de kom ut av hennes hjem med vodkaflasker i hendene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder