MEST SEXY: For 15. gang har bladet MANN kåret Norges mest sexy kvinne og Alexandra Joner stakk av med seieren. Foto: Marit K. Aasen

Hun er kåret til Norges mest sexy kvinne

Diskutér saken og stem på din favoritt

Alexandra Joner (22) er kåret til årets mest sexy norske kvinne av bladet MANNs lesere.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

I skarp konkurranse med kvinner som Therese Johaug, Kathrine Sørland, Isabella Martinsen, Tone Damli Aaberge og Hanne Sørvaag, blir Alexandra i dagens utgave av herrebladet Mann utropt til Norges mest sexy kvinne.

Se også: Stilsikker-episode med Alexandra Joner: - Musikkbransjen handler jo om sex!

Hvem synes du fortjener å vinne kåringen? Diskutér nederst i saken!

Klar vinner

FAKSIMILE: Herrebladet Mann mener at popstjernen Alexandra Joner er Norges mest sexy kvinne i 2012. Foto: Faksimile fra Mann

- Joner var en klar vinner, men det var også et par andre som fikk mange stemmer, så «suveren» blir å trekke det langt. Det skal godt gjøres å være suveren i et land med så mange vakre kvinner, sier bladets redaksjonssjef David Stenerud til VG.

Han forteller at kåringen har foregått ved at MANN har plukket ut 25 kandidater, som leserne har stemt over på SMS. I oktober hadde 25 blitt til ti finalister som leserne stemte over på nytt.

Les også: Han er Norges mest sexy mann

Vakker dame

I et intervju med MANN denne uken forteller Alexandra Joner om hvem hun mener hadde fortjent å vinne dersom hun selv ikke hadde nådd opp i konkurransen.

- Jeg synes Tone er en veldig vakker dame, så jeg må absolutt si at hun fortjener - og har fortjent - å vinne. Dessuten synes jeg Triana er veldig sexy, og har futt og edge, sier årets mest sexy norske kvinne.

Les også: VGs anmeldelse av «Come Inside Me» av Alexandra Joner

Det siste året har hun gjort seg bemerket på mange arenaer, ikke minst som popartist med de to singlene «Sunrise» og «Come Inside Me».

- Det har vært sinnsykt gøy. Jeg elsker å stå på scenen. Det er en utrolig følelse, sier Alexandra i det samme intervjuet.

Arvelig belastet

MEST SEXY?: Leserne av bladet MANN har kåret Alexandra Joner til Norges mest sexy kvinne. Stem på hvem du syns fortjener å vinne kåringen lenger oppe i denne saken. Foto: Jørgen Braastad/VG

På mange måter er hun arvelig belastet. Faren, Sverre Indris Joner, er komponist og skuespilleren Kristoffer Joner er tremenningen hennes.

Når hun blir spurt om sin egen sivilstand er hun svært så taus.

les også: Her er Alexandras hemmelige kjæreste

Alexandra har imidlertid dette å si om norske menn.

- Norske menn er best! Nei da, men de fleste jeg møter i Norge er bra karer. Det samme gjelder egentlig for USA, men der bor det over 300 millioner, så det blir litt flere skrotnisser, forteller hun til bladet.

Les også: Tenåringsidolet Alexandra Joner får kritikk for våpenbilde

Hun er imidlertid i tvil om hvilken egenskap hun setter høyest hos en mann.

- Jeg tenner på god selvtillit, sier hun til bladet MANN.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder