Anna Rasmussen flyttet til Oslo for å være med på «Skal vi danse»

Tolv kjendiser er klare for årets sesong av danseprogrammet, og for «Mamma til Michelle» betød det å flytte hele familien til hovedstaden.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

TV 2 har sanket inn flere unge kjendiser til årets program, blant annet Cengiz Al (19), Grunde Myhrer (21) og Anna Rasmussen (20). Bloggeren flyttet fra Søgne til Oslo, og nå avslører hun hvorfor: Nemlig dansingen.

Bakgrunn: Dette er årets «Skal vi danse»-deltakere

– Det krever en del planlegging for å flytte en hel familie til Oslo. Jeg har alltid sagt at ungene ikke skal stå i veien for min karriere, og det mener jeg fremdeles. Samtidig mener jeg at karrieren min ikke skal stå i veien for deres barndom, forteller hun til VG.

Hun tar med seg forloveden Jan Rasmussen (24) og barna Michelle (6), William (2) og Lucas (10 mnd) på flyttelasset.

– Jeg er veldig myk

Det krever også en del å få plass til åtte timer med dansetrening med tre små barn og en av Norges mest leste blogger. Her mener Rasmussen at rutine er stikkordet.

– Jeg har heldigvis en mann som hjelper meg med både unger og blogg. Også må jeg bare gjøre som vi gjorde før vi fikk Lucas, blogge om kveldene og komme inn i en rytme.

Mamma til Michelle: – Nakenbilder på avveie

Til tross for noen år med turning, har Rasmussen ingen dansetrening, noe som kan bli en utfordring mener hun.

– Men jeg er veldig myk da!

Saken fortsetter under videoen.

Kjenner på presset

Av konkurrenter tror hun Cengiz Al, kjent fra «Skam», er den aller største. Og Al kjenner på presset, da han selv driver aktivt med dans.

– Jeg har fått veldig mye press fra deltagerne. Folkens, ikke gi meg press! Jeg kan også ryke ut på første forsøk, sier han og ler.

Også dansecrewet hans har satte høye krav til skuespilleren.

– Gutta sier at det kommer til å bli lett for meg. Men tenk om jeg ryker ut, da er det skikkelig skuffende for alle sammen, sier Al, men understreker at alle er veldig støttende.

Cengiz: Snakk sammen før klinescenen med Noora

I programmet håper han å få vise hvem Cengiz Al er, og han håper at folk kanskje slutter å kalle han for Yousef, rollefiguren hans i «Skam».

– Jeg må akseptere at jeg kanskje blir kalt Yousef når jeg er med i en sånn serie, men jeg vil helst bruke navnet mitt. Det er det jeg vil vise mennesker nå, det er den jeg er, sier Al.

Jorun Stiansen føler at hun nærmest er hentet frem fra glemselen.

– Jeg har jo gjemt meg bort på Sørlandet, sier Idol-vinneren fra 2005.

– Men dette har jeg virkelig hatt lyst til å gjøre, dette har jeg drømt om lenge. Dessuten bor det en liten underholdningsklovn i meg, fortsetter Stiansen.

Men når det gjelder dansing, tenker hun på seg selv som en «etter 23-danser».

– Men jeg vil gjerne lære mye mer. Jeg er vant til å trene, selv om det først og fremst har vært klassisk trening, sier sørlandsjenta

Radio Norge-programlederen Geir Schau går en travel høst i møte. Ikke bare skal han nå lengst mulig i «Skal vi danse» med alt det krever. Han skal også fortsette i full jobb i «Morgenklubben» fra seks til ni om morgenen hver ukedag fra mandag til fredag.

– Men etter klokken ti blir det full trening. De eneste som kanskje kommer til å klage litt, er muligens familien som ikke kommer til å se så mye til meg, sier Geir Schau til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder