– BARE BABLER: - Jeg er forferdelig snakkesalig og jeg fikk rett og slett ikke lov til å si noe fordi jeg bare babler i vei, sier Khloe Kardashian. Foto: STELLA PICTURES ,

Khloé Kardashian: – Jeg ble nektet å holde tale i Kim og Kanyes bryllup

I TV-programmet «The Late Late Show» tirsdag kveld avslørte Khloé Kardashian at hun ble nektet å holde tale i søsteren Kims bryllup i 2014.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Jeg er forferdelig snakkesalig og jeg fikk rett og slett ikke lov til å si noe fordi jeg bare babler i vei. Jeg tror at jeg gir et kompliment, men det meste kommer fort helt feil ut, forteller Khloé Kardashian i «The Late Late Show» ifølge «People».

Les også: Her glitrer en naken Khloe Kardashian

I forkant av det storslåtte bryllupet mellom Kim Kardashian og Kayne West i 2014 fikk hun altså ikke lov til å si noe eller utbringe en skål for brudeparet.

– Kayne, som holdt en svært lang tale, ertet meg flere ganger og spurte om ikke jeg hadde lyst til å si noe, men uten at han slapp meg til, forteller Khloé Kardashian i TV-showet.

Les også: Kim Kardashians rumpe herjer på internett

Etter den storslåtte vielsen fortalte Kris Jenner, som er brudens mor, at hun «renner over av glede for Kim, Kanye og deres datter North».

– For et magisk og romantisk bryllup. Jeg føler meg velsignet som har fått en ny sønn og hans familie som en del av vår egen, uttalte hun til EOnline.

Mange vil huske at det var etter et heidundrende «vorspiel» i Paris før Kim og Kayne sa ja til hverandre i festningen Belvedere i Firenze i Italia. Det ble dyrt.

Husker du? Lillesøster slo Kim Kardashians Instagram-rekord

Etter to år som kjærester, og ett år som foreldre, giftet paret seg i Italia. De delte også private brudebilder med sine til sammen 24 millioner følgere på Instagram og Twitter.

Et bilde av de to som kysset i bryllupet hadde lenge familierekorden på Instagram med 2,4 millioner likes. Helt til lillesøster Kendall i fjor klart å få over 2,5 millioner likes på bildet hun la ut. Bildet til Jenner viser at hun ligger på bakken i en hvit blondekjole og håret er dandert som hjerter rundt hodet hennes.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder