Petter Stordalen skriver bok

– Boka handler egentlig om livet mitt.

Sofie Braseth
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Jeg skriver bok. Den skal ut i oktober.

Det skriver forretningsmannen på sin Instagram-konto søndag ettermiddag, sammen med et bilde av seg selv ved et skrivebord.

– Det er et fantastisk spennende personlig prosjekt hvor jeg gir et innblikk i mitt tankesett rundt hvordan man lykkes i livet og forretningslivet, sier Stordalen til VG om bokprosjektet.

– Jeg skriver boka som følge av at en del ting har skjedd i livet mitt.

Vil inspirere

Han vil ikke røpe hvilket forlag som gir ut boken, men sier at kapitlene titler som «Det første skrittet», «To vinnere», «Bonuser», «Krisehåndtering og rollespill», «Den første millionen» og «Større enn oss selv».

Stordalen sier at han håper boken kan inspirere andre til å tørre å satse og tenke stort.

– Jeg skriver om ting som jeg tror når ganske bredt, og liker å tro at mine erfaringer er overførbare innenfor enhver bransje.

Dialog

Stordalen forteller at sosiale medier er et av temaene han kommer til å ta opp i boken, og at det er derfor han velger å slippe nyheten i egne kanaler.

– Det er et testprosjekt. De som er interesserte i å følge prosessen kan følge med på sosiale medier helt til boken kommer ut i oktober. Det blir en dialog er de som følger meg kan komme med innspill til innholdet i boka.

På sin Instagram-side skriver Stordalen følgende om boken:

«Ambisiøst nok handler den om hva jeg mener er viktig for å lykkes i livet og forretningslivet. Jeg er nemlig enig med Gro Harlem Brundtland i at alt henger sammen med alt.»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder