REISER TIL USA: Ukens «I kveld med Ylvis» blir spilt inn tidligere enn vanlig på grunn av brødrenes USA-tur. Foto: TROND SOLBERG/ VG

Ylvis reiser til USA - programinnspillingen fremskyves

Bård og Vegard Ylvisåker må skyve på sin egen TV-innspilling for å nå det amerikanske talkshowet med Jimmy Fallon.

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over seks år gammel

Tirsdag kveld setter de seg på et nytt fly til USA for å delta på «Late Night With Jimmy Fallon».

Siden det amerikanske showet blir spilt inn på onsdag formiddag, lokal tid, må de norske brødrene forandre på sine egne tidspunkt for innspillingen av «I kveld med Ylvis».

- Innspillingen fremskyves to timer fordi de skal reise til Amerika for å være med på Jimmy Fallon's talkshow, sier mediesjef Hanne McBride i SBS Discovery til VG.

VGTV: Se videoen «The Fox» som har tatt verden med storm

Til vanlig spilles både tirsdag og torsdag utgaven av «I kveld med Ylvis» inn på tirsdager klokken 17.00 og 19.30, men på grunn av den nye USA-turen har de avlyst det siste showet og vil i stedet gjennomføre en innspilling klokken 14.30.

I USA: Her hadde Vegard og Bård Ylvisåker nettopp ankommet flyplassen i Los Angeles for å være med på Ellen Degeneres Show. Foto: ANDREAS IHLEBÆK/ VG


Facebook-gruppen til TV-programmet opplyses det at personer som allerede hadde billetter til 19.30-forestillingen er prioritert til tirsdagens første innspilling.

Sist Ylvis-brødrene var i USA deltok de på både Ellen DeGeneres-show og på den stjernespekkete musikkfestivalen iHeartRadio i Las Vegas.

Onsdag gjester de talkshowet «Late Night With Jimmy Fallon», som har 3,6 millioner seere i snitt og tilgang til svært prominerte gjester i studio:

Dagen før Ylvis deltar skal Miley Cyrus gjeste showet, og dagen etter er Katy Perry hovedgjest. På onsdagens show skal også Alan Rickman, Chloe Grace Moretz, Jeff Musial og Cassadee Pope delta, ifølge programmets hjemmeside.

Musikk og humor er nemlig tett knyttet sammen i Fallons show, og miksen er regnet som en viktig årsak til programmets suksess.

I skrivende stund er «The Fox» vist over 94 millioner ganger på YouTube - i et høyere tempo enn «Gangnam Style» gjorde i fjor.

Mer om

  1. Ylvis

Flere artikler

  1. Ylvis: - Vi har en defekt som gjør at vi ikke blir nervøse

  2. Slik tok Ylvis regien på Jimmy Fallon-show

  3. Ylvis sett av 100 millioner: - Tar kaken når vi har kommet til én milliard!

  4. Ylvis og «The Fox» nummer 10 på iTunes i USA

  5. Ylvis opp til 8. plass i USA

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder