NYFORELSKET: Linn Skåber har vært singel en stund, men nå har hun fått seg ny kjæreste. Det er slett ikke verst, synes hun. Foto:Frode Hansen,VG

Linn Skåber med ny kjæreste

– Kul, avslappet og kjekk fyr

Linn Skåber (44) har funnet kjærligheten med Babel Fish-bassist Simon Malm (41).

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Paret dukket opp sammen da Linns venn og skuespillerkollega, Eivind Sander, feiret lanseringen av albumet «Tilgi meg» forrige fredag, opplyser Se&Hør, som først omtalte forholdet. Overfor VG bekrefter komikeren at det er veldig fint å ha kjæreste:
– Simon er en kul, avslappet og kjekk fyr. Ikke rart man blir forelsket i han. Det som kanskje er litt rart er å bli blodfan av Babel Fish våren 2015, sier hun.
Den nye kjæresten er nemlig bassist i nevnte band, som ga ut sin første plate i 1998 – og for fire år siden kom de til hovedfinalen med låten «Depend On Me» i Melodi Grand Prix.

Da VG intervjuet Linn Skåber i august, fortalte hun at det forrige kjæresteforholdet hennes hadde tatt slutt året før, men at hun trivdes godt alene. Den gangen sammenlignet hun et liv uten forelskelse som en kake uten krem:
– Kaka er god uansett. Det lille ekstra er å forelske seg. Men du kan ikke forlange å få krem og pynt hele tida heller, tenker jeg. Du må ta til takke med sukkerbrødet. Det er ganske godt det og. Men hvis det kommer en kremdott, er jo det helt fantastisk. Da er det som om verden forandrer seg, sa komikeren.
Og nå har hun altså sikret seg en kremdott på kakestykket.
– Håper det blir mye regn mot våren, så jeg kan sitte inne og se på gamle musikkvideoer, sier Linn til VG.
Skuespilleren er for øvrig teateraktuell for tiden: «Pietà» høstet en firer på terningen av VGs anmelder etter premieren i begynnelsen av februar.

MUSIKER-KJÆRESTE: Simon Malm (lengst til venstre) og resten av Babel Fish spilte seg helt til finalen i Oslo Spektrum under Melodi Grand Prix i 2011. Foto:Krister Sørbø,VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder