FORELDRE?: Hollywood-paret Eva Mendes og Ryan Gosling har vært sammen siden 2011, og ifølge en rekke amerikanske medier venter paret sitt første barn. Her er paret sammen på premieren til Hollywood-filmen «The Place Beyond The Pines» i 2012. Foto: Getty Images,

Amerikanske medier: Mendes og Gosling venter barn

En rekke amerikanske medier melder at stjerneparet Eva Mendes (40) og Ryan Gosling (33) venter sitt første barn.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Etter tre år som et av Hollywoods heteste par, venter Eva Mendes og Ryan Gosling sitt første barn, skriver People Magazine.

Paret fant tonen etter å ha spilt foreldre i Hollywood-filmen «The Place Beyond The Pines», og nå skal paret selv bli foreldre, skal vi tro amerikanske medier.

Ifølge OK! Magazine skal skjønnheten være syv måneder på vei, og ifølge en kilde magasinet har snakket med, er Mendes svært lykkelig.

- Hun har vært klar for morsrollen en stund nå, og at hun får dele denne opplevelsen sammen med Ryan er en drøm som går i oppfyllelse for henne, sier en kilde til nettstedet.

Syv måneder på vei

Mens en kilde Access Hollywood har snakket med bekrefter at stjerneparet venter barn, sier en kilde til US Weekly at Mendes skal være syv måneder på vei.

Allerede i februar gikk det rykter om at Hollywood-paret ventet barn, noe Mendes avkreftet da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show», skriver Access Hollywood.

- Det hele startet fordi jeg ikke ønsket å gå gjennom skannerne på flyplassen. Du vet de røntgenskannerne, som er skikkelig skumle? De kan nesten se deg naken, og i tillegg har du strålingen. Jeg ber alltid om en personlig kroppsvisitasjon . Men det var tydeligvis god nok grunn til å tro at jeg var gravid, sa Mendes den gang.

Gosling ønsket seg barn

I 2011 uttalte Gosling at Hollywood hadde ødelagt forholdene hans, og at han ville prioritere barn når han får muligheten.

- Jeg kunne ønske jeg holdt på med å lage barn, men det gjør jeg ikke. Så da lager jeg filmer istedenfor. Når den rette plutselig dukker opp, tror jeg ikke jeg klarer å gjøre begge deler, og det er greit, sier 30-åringen og presiserer:

- Jeg lager filmer til jeg lager barn. Jeg aner ikke når overleveringen skjer.

I fjor tok skuespilleren en filmpause, etter å ha spilt i ni filmer siden 2010.

Ryan Gosling startet karrieren i «The Mickey Mouse Club» i 1993, og har siden spilt i en rekke filmer. Hollywood-kjekkasen huskes godt for sin rolle i filmer som «The Notebook», «Drive» og «Maktens menn».

Eva Mendes fikk sin første rolle i filmen «Training Day» i 2001, og har siden hatt roller i flere store Hollywood-filmer. Blant annet «2 Fast 2 Furious», «Hitch», «We Own the Night» og «The Spirit».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder