GIFT: Gwyneth Paltrow (46) har tidligere vært gift med Coldplay-sangeren Chris Martin. Foto: Joel C Ryan / TT NYHETSBYRÅN

Amerikanske medier: Gwyneth Paltrow giftet seg med Brad Falchuk

Skuespilleren delte nyheten om forlovelsen med «Glee»-skaperen Brad Falchuk i januar. Lørdag ga de hverandre sitt «ja».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Gwyneth Paltrow (46) og Brad Falchuk (47) giftet seg lørdag på Hamptons, melder People. Falchuk ble fotografert tidligere på dagen kjørende i en rød bil på vei til seremonien.

les også

Kjendisene som giftet seg med «vanlige» mennesker

Pluss content

Flere kjente ansikter som Jerry Seinfeld, Steven Spielberg og Cameron Diaz var invitert i bryllupet i går, ifølge nettsiden. Bryllupet skjedde få dager etter at Paltrow feiret sin 46-års dag. Skuespilleren annonserte forlovelsen med «Glee»-skaperen på forsiden av et magasin i januar.

les også

Ny kjendistrend tar av blant norske kvinner

Pluss content

Kjendismagasinet People kåret Paltrow til verdens vakreste kvinne i 2013.

Paltrow har tidligere vært gift med Coldplay-sangeren Chris Martin, men forholdet tok slutt i 2014 - noe skuespilleren tok svært tungt. Sammen har de to barn.

les også

Gwyneth Paltrow er forlovet

Skuespilleren gjorde et intervju med Harpers Bazaar der hun snakket ut om å finne kjærligheten igjen etter bruddet med Chris Martin.

– Midt i livet har jeg prøvd akseptere hvor komplekst romantisk kjærlighet kan være, sier hun om det å skulle gifte seg for andre gang.

– Jeg har bestemt meg for å gi det en ny sjanse, ikke bare fordi jeg tror jeg har funnet mannen jeg var ment å være sammen med, men fordi jeg har akseptert de sjelevrengende, rutinebrytende mulighetene intimitet fører til, sa hun.

les også

Gwyneth Paltrow må betale for vaginaeggskandale

At Paltrow og Falchuk var et par ble først kjent offentlig i 2015.

VG møtte Paltrow i 2013 i forbindelse med lanseringen av «Iron Man 3», der hun spilte rollen som Pepper Potts. Se videointervjuet under her:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder