Samantha Gurah røk ut av «Stjernekamp» - se VGs terningkast

Samantha Gurah fikk fem på terningen av VGs anmelder, men røk ut. Hun sier at hun er både skuffet og sjokkert.

– Latterlig at Samantha røk ut. Makeda Dyhre-syndromet. Ekstremt dyktig, men ingen definert fanskare som heier og stemmer, sier VGs anmelder Tor Martin Bøe.

Dag Ingebrigtsen var i forrige uke den første som røk ut av stjernekamp. I kveld sto en ny artist for fall.

  • Se alle terningkastene og gi din egen dom nederst i saken!

Sjangeren var hiphop, en sjanger NRK mente ville kaste deltagerne ut på dypt vann. Og riktig nok trillet VGs anmelder bare fem på terningen for to av deltagerne.

En av dem som fikk mest dommerros, og høyest terningkast av VGs anmelder, fikk imidlertid færrest stemmer og røk ut: Samantha Gurah.

DE TRE: Det sto mellom Chris Holsten, Ulrikke Brandstorp og Samantha Gurah, men det var Gurah som røk ut denne uken. Foto: NRK

– Forbannelse over hiphopen

Gurah selv sier hun er skuffet og sjokkert.

– Det er først og fremst veldig skuffende å måtte forlate konkurransen så tidlig. Jeg har kost meg denne uken og gledet meg til å gjøre hiphop. Det er det bra jeg fikk gjøre, men det er kjedelig å måtte dra, spesielt når jeg følte jeg gjorde det bra, sier Gurah til VG.

I fjor: Fansen fortviler etter sjokk-exit i «Stjernekamp»

– Oppleves det som ufortjent?

– Det er folk som stemmer. For meg hang det en liten forbannelse over hiphopen fordi Makeda også gjorde det så bra i fjor og gikk ut på hiphop, hun også. Det er kjedelig, men noen må ut, sier Gurah.

Overrasket over «dårlig» Vaular

Dommerne har så langt vært hardest i sin dom på Hilde Louise Asbjørnsen, som fikk kommentaren «du gikk kanskje litt på trynet».

– Dette var, som forventet, en salig blanding av irriterende sjangermisforståelser og varierende tolkninger av ulik styrke, sier VGs anmelder.

– Jeg var mest overrasket over hvor vanvittig dårlig Hilde Louise Asbjørnsen gjorde Lars Vaular. Dessuten er det imponerende at Ole Børud, en av de eldste deltagerne, er den som tolker dette definitivt best, mener Bøe.

TOER: Hilde Louise Asbjørnsen får en toer av VGs anmelder. Foto: NRK

Selv sier Hilde Louise Asbjørnsen til VG:

– Jeg fikk kjempedårlige tilbakemeldinger fra alle kanter. Da tenkte jeg at ok, nå er det kanskje min tur. Naturlig nok. Jeg ble utrolig glad for at jeg har et publikum der ute som følger meg, sier Asbjørnsen.

Se VGs dom og gi din egen vurdering i «folkets dom»:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder