- Arne sa nei til familierådgivning

Diana Ross (55) har foreslått familierådgivning for sin fraseparerte ektemann Arne Næss jr. (59). Men det vil han ikke høre snakk om.

ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

Hun utelukker ikke at Arne Næss jr. har problemer med overgangsalderen. - Jeg tror han er i en liten overgangsalder. Han leter etter noe bedre eller etter et høyere fjell å bestige. Jeg vet ikke, sier hun til The Daily Telegraph.

Vil ikke skilles

Diana Ross forteller at hennes kjærlighet til Arne Næss fortsatt lever.

- Jeg vil ikke skilles. Jeg vil ikke gjennom det en gang til. Jeg forsøkte alt for å få ham til å bli, men avstand er ikke bra for et ekteskap. Han ville bestandig være i Europa. Jeg elsker ham fortsatt høyt, erklærer Ross som hadde vært gift med den norske forretningsmannen i 13 år da han i et TV 2-intervju i slutten av april annonserte at paret skulle skilles.

Ross hevdet da at han ikke hadde fortalt det til henne først.

- Jeg ble såret og sjokkert. Jeg trodde vi fortsatt arbeidet med å få ekteskapet vårt til å fungere. Jeg kunne aldri gjort noe slikt på den måten han gjorde, sa Ross til avisen The Express for et halvt år siden.

Fikk angst

Diana Ross tror Næss syntes det var vanskelig å være gift med en superstjerne. Hun forteller at hun bestandig ble forferdet på hans vegne når han ble omtalt som herr Ross.

Tidligere i høst ble Ross arrestert på Heathrow flyplass i London etter å ha vært i klammeri med en kvinnelig sikkerhetsbetjent. Ross satt i arresten i fem timer før hun ble kausjonert ut.

- Det som skjedde på flyplassen, har gjort at jeg har fått dødsangst. Jeg er virkelig redd for å dø etter Heathrow. Det åpnet opp for mye angst hos meg, sier Diana Ross.

Sammen med den norske milliardæren har hun sønnene Ross Arne (11) og Even Olaf (10).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder