NORGES RIKESTE: John Fredriksen avbildet i New York i 2014. Nå skal multimilliardæren ha funnet kjærligheten på nytt. Foto: Thomas Nilsson / VG

Finansavisen: John Fredriksen feirer jul med ny kjæreste

Mangemilliardæren og 47 år gamle Maryam Mohaghegh møttes i oktober i fjor.

Maryam Mohaghegh (47) var med på julelunsjen på Theatercafeen i forrige uke og skal feire jul sammen med Fredriksen-familien i London.

– Vi traff hverandre i oktober i fjor, sier hun til Finansavisen.

Iranskfødte Mohaghegh er 47 år, og bosatt i London.

– Vi har det fint sammen, sier Fredriksen til avisen.

Les også: John Fredriksen: Døtrene mine ble forsøkt kidnappet

Etter at paret traff hverandre i fjor høst, tilbrakte de mer og mer tid sammen, spesielt i helgene, skriver avisen. Siste uke har hun vært i Norge, der hun blant annet deltok på julelunsjen på Theatercafeen forrige fredag. Dit ankom hun sammen med den ene av Fredriksens døtre, Cecilie.

VG+: John Fredriksen fyller 70 - snakker ut om reisen fra 0 kroner til 96 milliarder

FAR OG DØTRE: John Fredriksen og døtrene Kathrine Astrup Fredriksen (t.v) og Cecilie Astrup Fredriksen ved kontoret på Aker brygge i 2014. Foto: Fredrik Solstad

Denne julen er den første på 50 år han skal feire i London, ifølge Finansavisen.

Julaften skal han feire sammen med døtrene Cicilie og Kathrine - og Maryam Mohaghegh.

Les også: Brudd for mangemilliardær John Fredriksen

VG møtte tankrederen, som er Norges rikeste mann, på kontoret hans på fasjonable Sloane Square i London i 2014, i forbindelse med Fredriksens 70-års dag. Da snakket han blant annet om hvordan det var å gå videre i livet etter tapet av kona Inger, som døde i romjulen 2006 etter en ti år lang kamp mot kreften.

Les også: Fredriksen-døtrene åpne om brudd og krise

– Jeg føler at det har vært slitsomt. Problemet ble at jeg begynte å jobbe mer og leve hardere for å distansere meg fra hele situasjonen. Det var veldig plagsomt. Da var jeg veldig glad for å ha en jobb å gå til, sa Fredriksen til VG.

Foto: Faksimile/Finansavisen

I intervjuet var Fredriksen også åpen om magesmertene som plager ham, og om dramatikken da døtrene hans ble forsøkt kidnappet mens familien bodde på Bygdøy.

Les også: Fredriksens milliard-boliger

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder