FORLOVET: Lady Gaga avslørte under Elle’s 25-årsjubileum at hun og kjæresten Christian Carino er forlovet. Foto: Michael Kovac / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Lady Gaga er forlovet

Superstjernen takket «forloveden» Christian Carino under takketale.

  • Anniken Aronsen

Artikkelen er over ett år gammel

Stefani Joanne Angelina Germanotta (32), som er best kjent under artistnavnet Lady Gaga, delte nyheten fra talerstolen under Elle’s 25-årsjubileum mandag kveld. «A Star is Born»-stjernen ble hedret under «Women in Hollywood»-prisutdelingen, skriver People.

Germanotta og den 17 år eldre kjæresten Christian Carino ble et par i februar i fjor. Det har lenge vært spekulert i at paret er forlovet, men dette er første gangen en av dem selv har uttalt seg om det.

Artisten har tidligere vært forlovet – med skuespilleren Taylor Kinney. Forholdet, som varte i fem år, ble imidlertid slutt før de rakk å gifte seg.

TOK TIL TÅRENE: Lady Gaga åpnet opp om seksuelt overgrep på talerstolen. Foto: Michael Kovac / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

I talen delte hun ikke bare den gledelige nyheten. Hun åpnet også opp om seksuelt overgrep da hun snakket om hvilket antrekk hun skulle gå i under arrangementet.

Hun fortalte at hun følte seg kvalm etter å ha prøvd kjole på kjole, og at hun til slutt falt på en stor dress.

– Som en overlever etter seksuelt overgrep av noen i underholdningsbransjen, som en kvinne som fortsatt ikke er modig nok til å si hans navn, som en kvinne som lever med kroniske smerter, og som en kvinne som var betinget i en svært ung alder til å lytte til hva menn fortalte meg å gjøre, har jeg i dag valgt å ta makten tilbake. Idag velger jeg å gå i bukser, sa hun.

les også

Derfor giftet Nicole Kidman seg med Tom Cruise

– Å motstå standarden på å kle seg for imponere. Å bruke det som virkelig betyr noe – stemmen min.

Germanotta forteller at hun ble utsatt for overgrep som 19-åring, og at hun den dag i dag fortsatt føler seg skamfull. At hun fortsatt enkelte dager føler at det var hennes skyld.

Hun er nå aktuell i filmen «A Star is Born», som hun har fått bred hyllest for. I VG fikk filmen terningkast tre, men anmelderen ga honnør til Germanottas skuespillerprestasjoner.

Mer om

  1. Hollywood
  2. Lady Gaga
  3. Kjendis

Flere artikler

  1. Filmmusikken til «A Star Is Born» ganske sjanseløs før Grammy

  2. Lady Gaga hylles for filmdebuten

  3. Bradley Cooper og Irina Shayk deler foreldreretten

  4. Filmanmeldelse «A Star Is Born»: En popstjerne er gjenfødt

  5. People: Slutt mellom Bradley Cooper og Irina Shayk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder