MANN OG KONE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan på rød løper i 2017. Foto: Sandblad, Mattis

Jenny Skavlan: Baby til våren

Jenny Skavlan (32) og Thomas Gullestad (37) venter sitt andre barn.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det melder Skavlan selv på Instagram, under et bilde der hun poserer i undertøyet med en aldri så liten kul på magen. Ektemannen står på hodet i bakgrunnen.

«Sist jeg var gravid gikk @fingern ned 16 kg som Baalsrud. Han jobber knallhardt denne gangen også for å stjele den kroppslige oppmerksomheten. Baby forventes til våren og vi gleder oss veldig, hele gjengen», skriver hun.

Skavlan skriver i en SMS til VG:

«Vi synes konseptet med å ha barn leverer over all forventning, så vi gleder oss stort til å doble ungeflokken».

les også

Morten Hegseth: Kritiserer bloggere for baby-spons

Under posten strømmer det på med gratulasjoner og likerklikk.

Paret har fra datteren Åse, som kom til verden våren 2016.

Også da Skavlan var gravid første gang, meldte paret nyheten på Instagram, hvor hun kan skilte med nærmere 400.000 følgere. Da valgte de også flere måneder før fødselen å røpe at det var en jente de ventet.

Skavlan og Gullestad giftet seg i 2014, to år etter at de forlovet seg.

Fra bryllupet: – Det falt en tåre

Skavlan har markert seg både som skuespiller, programleder og modell. Hun har vært med i «Skal vi danse» – hvor hun ble veldig populær – og figurert i filmer som «Fatso», «Død snø», «Børning» og «Tomme tønner».

Thomas Gullestad har en lang musikerkarriere bak seg, i rapgruppen Klovner i Kamp og rockbandet Yoga Fire. Han gjorde seg også markert som skuespiller i «Den 12. mann» – i rollen som den legendariske norske krigshelten Jan Baalsrud. Det er denne rollen Jenny Skavlan sikter til i det ferske Instagram-innlegget.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder