Madeleine viser frem lille Nicolas på nye bilder

Den svenske prinsessen: – Jeg er så takknemlig over å være mor til to.

Prinsesse Madeleine (33) og Chris O’Neill (41) er stolte
tobarnsforeldre.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Nicolas Paul Gustaf er navnet på svenskenes nye lille prins, som kom til verden 15. juni.

Han var 49 centimeter lang og veide 3080 gram da han ble født. Ett år gamle prinsesse Leonore fikk dermed en lillebror og begge to figurerer på nye bilder det svenske kongehuset har lagt ut på sine nettsider.

Bildene ligger også på prinsesse Madeleines offisielle Facebook-sider med teksten «Jeg er så takknemlig over å være mor til to. Både Leonore og hennes bror Nicolas er små engler!

Les også: Chris O’Neill: - Angrer på å ha vært så privat

Bildene viser både mamma Madeleine alene med Leonore, Nicolas som holdes av mamma mens Chris O’Neill sitter ved siden av, og et bilde av Madeleine med en sovende liten prins Nicolas i armene.

I et intervju med den svenske avisen Expressen avslørte O'Neill bakgrunnen for navnevalget:

– Madeleine hadde bestemt seg for Nicolas helt fra begynnelsen av – og det passet jo meg bra. Jeg het faktisk Nicolas i ett døgn. Da jeg kom til verden, så var min far der til kvelden. Men han måtte reise og da min han kom hjem dagen etter, så sa min mor at jeg skulle hete Nicolas. Men da sa min far: «Glem det, han er en Christopher!». Og da ble det Christopher, sier han til avisen.

Det har vært en hektisk sommer for det svenske kongehuset:

Den lille prinsen kom nemlig til verden kun to dager etter at prinsesse Madeleines storebror prins Carl Philip giftet seg med Sofia Hellqvist.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder