VAKTE OPPSIKT: Da Pippa Middleton var forlover for hertuginne Kate i 2011, ble den figurnære kjolen og Pippas bakdel en stor snakkis. Foto: Pa photos / Ap

Pippa fleiper om sin berømte rumpe

Pippa Middleton (30) og hennes bakdel ble verdensberømt etter det britiske prinsebryllupet. Nå spøker hun med berømmelsen.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Philippa «Pippa» Middleton navn var på alles lepper etter at hun var forlover i hertuginne Kate og prins Williams bryllup i 2011.

I en tettsittende kjole ble bakdelen hennes til en av verdens mest omtalte, og over natten ble Pippa omtalt som «Her Royal Hotness».

Nå innrømmer Pippa at berømmelsen har hatt sin pris.

- Jeg har funnet ut at det å bli kjent igjen har både oppturer og nedturer, men også en bakdel, fleipet hun nylig i en tale i forbindelse med en celeber tilstelning i London, melder The Mirror.

30-åringen avslørte også i talen at hun var glad for at kjolen hun bar i prinsebryllupet satt som den skulle den gangen.

- I retroperspektiv satt den kanskje litt for godt, fleipet hun videre i talen.

Fra spøk til alvor

Ifølge nettstedet fortalte Pippa åpent om at livet hennes ble totalforandret etter bryllupet i 2011.

I FORHOLD: Pippa Middleton er sammen med Nico Jackson. I sommer skrev amerikanske medier at paret var forlovet. Foto: Pa Photos


Hun innrømmet også at anklagene om at hun hadde skodd seg på sine kongelige kontakter, da hun ga ut boken «Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends» og skrev artikler for magasiner, hadde såret henne.

De negative tilbakemeldingene hun fikk etter bokutgivelsen, som kun solgte 18.000 eksemplarer, omtalte hun som vanskelig, skriver The Mirror.

La seg under kniven

Pippas bakdel var populær i lang tid, og enkelte gikk drastisk til verks for å kopiere hennes figur.

I 2012 brukte en tobarnsmor fra Miami nesten 60.000 kroner på et kirurgisk rumpeløft etter å ha falt pladask for Pippas bakende i prinsebryllupet.

- Etter å ha observert menns reaksjon på kurvene til Pippa var valget enkelt, fortalte hun.

Etter inngrepet var kvinnen strålende fornøyd, og omtalte inngrepet som en drøm som hadde gått i oppfyllelse.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder