Bobby Brown: - Uforståelig at resultatene av undersøkelsene offentliggjøres nå

DRUKNET: Bobbi Kristina hadde en miks av narkotiske stoffer i kroppen da hun falt om i badekaret i januar i fjor. Dette, samt drukning, var medvirkende til hennes død. Foto: Fred Prouser , Reuters

Bobbi Kristina døde av drukning og dop

Drøyt fem måneder etter at de rettsmedisinske undersøkelsene ble avsluttet, er resultatet klart. Whitney Houstons eneste datter døde som følge av en blanding av drukning og narkotika.

Artikkelen er over fire år gammel

Det skriver Fulton County Medical Examiner i en pressemelding som nylig er sendt ut.

Der står det i klartekst at både en miks av flere narkotiske substanser og drukning førte til at Bobbi Kristina Brown døde den 26. juli i fjor – nesten et halvt år etter at hun falt bevisstløs om i sitt badekar hjemme, uten noen gang å våkne igjen fra koma.

Bobbi Kristina Brown ble kun 22 år gammel.

LES OGSÅ: Bobby Brown snakker ut om datterens dødsfall

De toksikologiske undersøkelsene viste spor av alkohol, marihuana, et kokain-beslektet stoff, beroligende midler og morfin i blodet hennes. Det har ikke lykkes å finne ut av om morfinen stammer fra heroinbruk, står det i pressemeldingen.

Dødsårsaken blir klassifisert som «ubestemt», hvilket vil si at Bobbi Kristina Brown ikke har blitt påført skade – eller selv har gjort det – som kan ha medvirket til hennes død.

Dette vil trolig få mye å si for søksmålet mot Bobbi Kristinas kjæreste, Nick Gordon, som kjemper mot Brown-familiens påstander om at han er delaktig og medskyldig i Bobbi Kristinas død.

Randy Kessler, som er advokaten til Gordon sier til Los Angeles Times at hans klient ikke er overrasket over konklusjonene i de rettsmedisinske undersøkelsene.

- Min klient har hele tiden fastholdt at han er uskyldig og det er virkelig mitt håp at han nå kan legge alt dette vonde og negative bak seg, sier Kessler til avisen.

- Jeg synes det er fullstemdig uforståelig at resultatet av de rettsmedisinske undersøkelsene blir offentliggjort før noen i det hele tatt er blitt stilt juridisk ansvarlig for hennes død. Vær så snill, be meg og min familie, heter det i et uttalelse fra Bobbi Kristinas far, Bobby Brown melder nyhetsbyrået AP.

Men for han er denne dagen, 4 mars først og fremst dagen da hans datter ble født for 23 år siden.

- Krissy vil for alltid leve videre i mitt hjerte og i min sjel. Jeg vil for alltid elske min lille datter, sier Bobby Brown.

I uttalelsen fra Browns advokater, heter det også i følge eonline at Brown uavhengig av det som nå er kommet frem i de rettsmedisinske undersøkelsene, vil fortsatt arbeide for at Bobbi Kristinas kjæreste Nick Gordon, skal stilles for retten.

- Bobby Brown har måttet være sterk og sørge over sine kjære på en måte som er helt fremmed for de fleste mennesker. Så offentlig, så rått og tilsynelatense uten ende. En tiltale og påfølgende rettssak vil forhåpenteligvis bidra til å lege sårene og smerten som Bobby Brown og hans familie går igjennom, skriver advokat Christopher Brown i i advokatfirmaet Brown & Rosen i følge eonline.

LES OGSÅ: Slik fordeles arven etter Bobbi Kristina

Tiden mellom hun ble funnet og hun døde har ført til at de rettsmedisinske undersøkelsene har vært svært vanskelig og tidkrevende.

Bobbi Kristinas mor, sanglegenden Whitney Houston, ble også funnet død i et badekar med narkotiske stoffer i blodet i februar 2012.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder