SKUTT ETTER: Det ble avfyrt flere skudd mot rapperen Chief Keef i New York lørdag morgen. Foto: Joe Ahlquist / TT NYHETSBYRÅN

TMZ: Norgesaktuell rapper forsøkt skutt ved Times Square

Politiet leter etter to menn i svarte hettegensere som flyktet fra stedet.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Ifølge TMZ ble rapperen Chief Keef (22) skutt etter på Times Square i New York lørdag morgen.

På vei hjem

Nettstedet siterer anonyme politikilder på at de to mennene forsøkte å skyte Keef omkring klokken seks amerikansk tid, utenfor W Hotel. Gjerningsmennene bommet, og traff i stedet hotellets skilt. Det er ifølge TMZ uklart hvor mange skudd som ble avfyrt. Chief bodde på hotellet og skal ha vært på vei tilbake fra en natt på byen da episoden fant sted.

les også

Rapper arrestert – advokat protesterer

En representant for rapperen skriver i en mail til The Fader at både Chief Keef og hele hans reisefølge befinner seg i trygghet, og at ingen ble skadet i den dramatiske episoden.

– Til tross for dagens hendelser er Keefs fokus å forsette å lage kvalitetsmusikk og å fullføre kommende prosjekter, sier representanten videre.

les også

Den farlige Xanax-trenden

Pluss content

Norgesaktuell

Chief Keef er mest kjent for låtene «I don’t like it» og «Love Sosa», han har også samarbeidet med navn Wiz Khalifa, Mac Miller og ASAP Rocky. Kanye West har også remikset noen av låtene hans. September i år skal Chief Keef til Oslo, da har han konsert på Rockefeller.

les også

Jay Z brast i gråt da moren fortalte at hun var lesbisk

Han har vært i politiets søkelys flere ganger tidligere, i 2011 ble han arrestert og tiltalt for produksjon og distribusjon av heroin. Han har siden den gang vært arrestert flere ganger. Allerede 16 år gammel fikk Keef sitt første barn, og har siden den gang fått flere barn.

les også

Rapper DMX dømt til fengsel

Flere rappere har blitt skutt opp gjennom årene. Blant de mest kjente er Tupac Shakur, som ble skutt og drept i Las Vegas i 1997. Etter han fulgte Biggie «The Notorious B.I.G» Smalls. «Biggie» ble drept i 1997. 50 Cent, som har samarbeidet med Keef, ble skutt ni gnager i 2000. Et av skuddene gikk gjennom kunnet til rapperen og etterlot ham med en permanent oppsvulmet tunge og en distinkt måte å snakke på, noe som har gjort rapperens stil helt unik.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder