MOR OG DATTER: Kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle på ferske bilder. Foto: Kongahuset.se Foto:

Nye bilder i sort-hvitt av prinsesse Estelle

En måned før dåpen av Sveriges nye tronfølger slipper det svenske kongehuset nye bilder av lille prinsesse Estelle og foreldrene.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det svenske kongehuset har begynt å lade opp til den store dåpsdagen. Mer nøyaktig skal kronprinsesse Victoria og prins Daniel døpe sin datter 22. mai i Stockholm og kongehuset har nå lagt ut tre nye bilder i sort-hvitt av den lille familien.

BAKGRUNN: Prinsesse Estelle døpes 22. mai

ALLE TRE: Kronprinsesse Victoria, prins Daniel og prinssesse Estelle. Foto: Kungehuset.se

To av bildene er klassiske familieportretter med alle tre, mens et av bildene viser Victoria som løfter sin lille datter.

- Veldig vakre bilder av en lykkelig liten familie. Både Victoria og Daniel riktig stråler av lykke og baby Estelle er nydelig i sin lille kjole. Og igjen får vi også et vakkert og nært bilde av mor og barn, sier kongeekspert Kjell Arne Totland.

Det er andre gang det svenske slottet legger ut bilder av Estelle og foreldrene, men de forrige bildene var i farger. Victoria og Daniel har også blitt fotografert på trilletur med babydatteren i Stockholm.

Se flere bilder av prinsesse Estelle her!

LITEN FAMILIE: Sverige forbereder seg på fest når vesle Estelle skal døpes i mai. Foto: Kungehuset.se

Dåpen skjer i Slottskirken i Stockholm. Den vesle prinsessen skal få navnet Estelle Silvia Ewa Mary, men har kalles allerede bare prinsesse Estelle i media.

Hvem som skal være faddere for Sveriges nye tronarving er ikke avslørt, men flere har pekt på at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit kan være aktuelle kandidater, samt det danske kronprinsparet Frederik og Mary.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder